Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7137

<< < (36/44) > >>

crayzoleq:
hmm, właśnie kończę pobierać. i mam dylemat. ponoć ta wersja nie zapamiętuje haseł do łączenia się z siecią  >:(

Precello:
ja na szczescie połaczenie z netem mam automatyczne :P czy chodzi ci o hasła na rożnych stronach do logowania? :P

Matrixx:

--- Cytat: Precello w 29 Maj 2009, 12:49:11 ---Macie racje panowie :D To powiadasz madzia, że z Wawy jestes? ;> :) hehe

Panowie jka myslicie :P Jest sens auktualizowania b.7100 do tej b.7137? Bo nie wiem czy warto wykorzystać na to płytke :P ehh szkoda że nie mam pendrive'a jakiegoś :P Musze sobie zdobyć to jaka potem oszczednosc będzie w płytkch ;]

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: crayzoleq w 29 Maj 2009, 12:54:59 ---hmm, właśnie kończę pobierać. i mam dylemat. ponoć ta wersja nie zapamiętuje haseł do łączenia się z siecią  >:(

--- Koniec cytatu ---

ja zawsze uzywam DVD-RW i nie mam problemu z instalowaniem kolejnych buildów czyszcze rw nagrywam kolejny build i jadyma :P

to chyba sie wstrzymam z instalowaniem nowego buildu u mnie musi byc zapamietywanie bo po zalogowaniu do systemu mam zrobione zeby automatycznie bez mojej ingerencji łaczyl z netem :P

Precello:
spryciarz  hehe ;] dvd-rw :P

Baskey:
Po co wam płyty, skoro można przeprowadzać upgrade bezpośrednio z dysku twardego?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej