Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7137
Max:
Te aukcje "Konto RS w 10 minut!! Automat!!" to jedna wielka ściema. 2 dni czekałem na realizację swojego zamówienia. Zamówiłem też konto 30 dni na innej aukcji - po godzinie już miałem. Z torrentów jak na razie ciągnie, tylko mam mały problem z prędkością. Nie pogardziłbym listą trackerów lub seedem :D
Wojtek:
--- Cytat: MikeHunt w 28 Maj 2009, 20:42:40 ---Te aukcje "Konto RS w 10 minut!! Automat!!" to jedna wielka ściema. 2 dni czekałem na realizację swojego zamówienia. Zamówiłem też konto 30 dni na innej aukcji - po godzinie już miałem. Z torrentów jak na razie ciągnie, tylko mam mały problem z prędkością. Nie pogardziłbym listą trackerów lub seedem :D
--- Koniec cytatu ---
Przed zakupem konta na RS, przeglądałem opisy interesujących mnie aukcji w poszukiwaniu numer GG danego sprzedającego.
Wylicytowałem dopiero w tej aukcji, której autor miał status 'dostępny'. Finalizacja 'transakcji' trwała dzięki temu mniej niż minutę.
Właśnie ściągam z RS pierwsze pliki buildu 7137 - pracuję wciąż na 7100.
Madzia:
--- Cytat: MikeHunt w 28 Maj 2009, 20:42:40 ---Te aukcje "Konto RS w 10 minut!! Automat!!" to jedna wielka ściema. 2 dni czekałem na realizację swojego zamówienia. Zamówiłem też konto 30 dni na innej aukcji - po godzinie już miałem. Z torrentów jak na razie ciągnie, tylko mam mały problem z prędkością. Nie pogardziłbym listą trackerów lub seedem :D
--- Koniec cytatu ---
U resellerow z getfile.pl kupuje juz pol roku i zawsze mam doladowanie mailem nie dluzej niz 5 minut.
d3tr0:
mam premium na RS ale ładnie z torrenta leci 1.3MB/sec, trzeba poczekać trochę aż sie rozkręci
Mundek25:
trzeba wiedzieć z jakich torrentów ściągać mam dwa zaproszenia na najszybszego prywatnego torka w pl jest najnowszy build w7 między innymi i wszystko idzie pełną parą, chętnie zaproszę w zamian za udostępnienie konta rs nawet na kilka dni bo jest tam ciekawa trylogia którą chciałem sobie sciągnąć :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej