Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7137
sCooBy^:
Madzia
Jak słodko powitać dziewczynę na forum ;D :*
Potrzebuję pliki themeservice.dll, themeui.dll, uxtheme.dll z buildu 7127 oraz 7137 bo robię rozwałkę UxTheme do Sunrise ;)
Jak by ktoś był chętny ??
Wojtek:
--- Cytat: MikeHunt w 28 Maj 2009, 17:17:19 ---Trochę mało ludzi seeduje tego torrenta do x86. W takim tempie to do jutra nie zdążę puścić update'a...
--- Koniec cytatu ---
Na Allegro można kupić 3-dniowe konto na RapidShare za 3,89 zł. Otrzymujesz dane do logowania w przeciągu minuty (jeszcze przed wykonaniem płatności jeśli masz więcej niż 10 pozytywnych komentarzy).
Właśnie wylicytowałem konto w takiej aukcji (drugi raz w życiu) i polecam podobne rozwiązanie. Więcej kasy stracę na prądzie pożartym w nocy przez komputer ściągający plik torrenta niż na zakupie tak taniego konta :)
Ściągasz z Premium Zone program RapidShare Manager, zapuszczasz kilka plików jednocześnie (można wkleić całą listę) i nie ma szans, żeby program nie ściągał z maksymalną prędkością Twojego łącza.
Madzia:
--- Cytat: Wojtek w 28 Maj 2009, 20:12:44 ---
--- Cytat: MikeHunt w 28 Maj 2009, 17:17:19 ---Trochę mało ludzi seeduje tego torrenta do x86. W takim tempie to do jutra nie zdążę puścić update'a...
--- Koniec cytatu ---
Na Allegro można kupić 3-dniowe konto na RapidShare za 3,89 zł.
--- Koniec cytatu ---
Ja kupiłam 20 GB za 13 zl ;D
TrAnc:
tylko ze na RS jest limit 2,66 GB wiec i tak od razu sie nie sciagnie
Madzia:
--- Cytat: TrAnc w 28 Maj 2009, 20:25:36 ---tylko ze na RS jest limit 2,66 GB wiec i tak od razu sie nie sciagnie
--- Koniec cytatu ---
Ale ja sciagam przez getfile.pl :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej