Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
28 nowych Języków w tym Język polski!
Mikaka:
--- Cytat: Tom w 26 Maj 2009, 22:58:47 ---Jeżeli mam spolszczenie od sCooBiego, to co zrobić, aby móc zainstalować oficjalne od Microsoftu? Jak wykasować te spolszczenie?
--- Koniec cytatu ---
Ok zrób tak, weź użyj tego wpisu od Scoobiego co przełącza język na angielski (jest na pierwszej stronie).
Potem pobierz stąd wersje PL - [strona nie jest już dostępna]
Zainstaluj ją, ale nie przełączaj na język polski. Potem ją odinstaluj.
Sprawdź updaty w Windows Update.
Powinien ci się pojawić polski język (mi się pojawił, ale dopiero go będe instalował jak się pobierze do końca).
<edit>
Ok zainstalowało się i działa, rozpoznawanie pisma też działa.
1heniu:
Mam zainstalowane to od sCoobiego i nie bede go zamieniał na oficjalne ponieważ to od sCobiego jest oparte o oficjalne plus poprawki to po co mi to ? olać to ;) i tak za chwile wypuszczą 7200 i znowu jazda od nowa , olać to ;)
Jak znam życie to poprawne spolszczenie będzie pewnie dopiero w którymś serwice packu do wersji final . ;) albo i nie ;)
Luke:
Powiem tak... spolszczenie sCooby^ego jest oparte o oryginalnym spolszczeniu, ale nie instaluje się tak samo i nie do końca poprawnie. Przez to tracisz możliwość korzystania z pomocy technicznej, rozpoznawania pisma odręcznego i nie wiem, czy takich usterek nie znalazłoby się więcej. W przypadku spolszczenia Microsoftu wszystko działa jak należy...
yascarr:
Dodatkowo spolszczenie do 7127 jest już w zasadzie kompletne (oprócz pomocy) i w kilku miejsach zdarzają się małe krzaczki... :)
Luke:
Spolszczenie do 7137 jest jeszcze lepsze... :D Większość tych krzaczków poprawiono. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej