Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Build 7140 - doniesienie o zmianach

<< < (6/10) > >>

Serkus:
Napewno będą coraz częściej powstawały takie programy dla ułatwienia użytkownikom np. wrzucania plików (By było to poręczniejsze ) :P

tbgkol:
Ja wiem, że menago fotosik istnieje, bo sam używam... Ale, o to chodzi, że to mało realne bo przecież jakby tam dali opcje SkyDrive to od razu by przyczepiło się UE do MS, napisałem już to przed chwilą i co z tego że można wyłączyć? I tak powiedzą, że większość nie wie gdzie wyłaczyć, bo jak wiadomo nawet dziury w całym by się pewnie dopatrzyli gdyby się postarali.

urban92:
Fajnie by było jakby ten SkyDrive byłby widziany jako normalny dysk w Komputerze.

tbgkol:
Hmmm... A nie da się? Zaraz sprawdzę....

Nom... Mogliby dać opcje żeby był widoczny ten dysk w moim komputrze. Ale to zdeczka dziwne bo dysk z MS Office Live wyświetla się normalnie, a SkyDrive nie.(przynajmniej kiedyś MSO Live, tzn jego dysk mógł być widoczny w moim komputerze)

freeman:

--- Cytat: tbgkol w 23 Maj 2009, 20:26:18 ---Ja wiem, że menago fotosik istnieje, bo sam używam... Ale, o to chodzi, że to mało realne bo przecież jakby tam dali opcje SkyDrive to od razu by przyczepiło się UE do MS, napisałem już to przed chwilą i co z tego że można wyłączyć? I tak powiedzą, że większość nie wie gdzie wyłaczyć, bo jak wiadomo nawet dziury w całym by się pewnie dopatrzyli gdyby się postarali.

--- Koniec cytatu ---
UE nie może karać MS za niewiedze i brak umiejętności u użytkowników. Opcja bardzo realna do zrobienia i dla wielu pewnie bardzo wygodna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej