Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Co byś chciał zobaczyć w Windows 7
lordzik24:
--- Cytat: Rayearth w 25 Czerwiec 2009, 07:25:00 ---brakuje mi wyboru instalowanych komponentow podczas instalacji systemu
--- Koniec cytatu ---
Super pomysł... Bardzo by się przydało. A tak to muszę czekać na 7lite ;P
Rayearth:
--- Cytat: grzegorz7853 w 25 Czerwiec 2009, 10:55:00 ---
--- Cytat: Rayearth w 25 Czerwiec 2009, 07:25:00 ---brakuje mi wyboru instalowanych komponentow podczas instalacji systemu
--- Koniec cytatu ---
Super pomysł... Bardzo by się przydało. A tak to muszę czekać na 7lite ;P
--- Koniec cytatu ---
dokladnie, mam nadzieje ze tworca vlite nie zapomni o nowym systemie i zrobi szybko odpowiednia wersje do niego
zbaracki:
a ja bym chcial zaimplementowana obsluge partycji hfs+, ext2,3,4, xfs, reiserfs, wirtualna maszyne zdolna do obslugi kilku systemow jednoczesnie w trybie coherence (glownie mac i linux), oraz sandboksa dzialajacego na zasadzie takiej jak w emerge.
do tego by sie przydal jeszcze jakis mechanizm portow a'la bsd czy wlasnie wspomniane powyzej emerge.
wtedy wyndows bylby systemem dla mnie idealnym.
michau:
Wiem, że jest już RTM i chyba nic nowego już nie zobaczymy ale jeszcze jedna ciekawa przynajmniej dla mnie funkcja byłaby mile widziana nie tylko w 7 ale także każdym Windowsie:
Kto nie miał tak że musiał skopiować kilka fragmentów tekstu z różnych źródeł a później umieścić to w jednym nowym pliku?
Przydałaby się funkcja pozwalająca kopiować kilka rzeczy naraz i w odpowiednim momencie używać tego. Coś na styl schowka z Offica :D
Madzia:
A po co to w Windows. Masz w Office. Chcesz linka do Office? :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej