Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Aktywacja W7
adix55:
A może używałeś jakiś pirackich aktywatorów bo te błedy tak wyglądają. Niekompatybilny aktywator mógł to spowodować!!
krwawykask:
zainstaluj jeszcze raz system i po klopocie
crayzoleq:
--- Cytat: KamiNs w 24 Maj 2009, 08:44:43 ---Najpierw po uruchomieniu aktywatora oraz po naciśnięciu opcji 'Aktywuj', najpierw pojawia mi się małe okienko o nazwie 'error' w którym pisze '9999'. Następnie wyskakuje mi czarne okienko w którym przelatują jakieś napisy i po 2-3 sekundach okno znika. Póżniej wyskakuje mi okienko z napisem 'An error occurred', po czym pojawia się okno instalacji, kiedy ją kontynuuje,(chyba po jej zakończeniu) pojawia się kolejne okno z napisem 'Windows will shut down in less than 1 minute', a za mniej niż 1 minuta komputer się restartuje.. czasami jeszcze przed automatycznym restartem wyskakuje okienko gdzie pisze że program(w tym przypadku aktywator) nie mógł nie zostać poprawnie zainstalowany, lecz kiedy chcę go zreinstalować następuje restart.
--- Koniec cytatu ---
hmm, a to nie jest czasem jakiś aktywator pod Vistę?
KamiNs:
Nie nie, to na pewno nie jest aktywator pod Vistę. Spróbuję reinstalować system, mam nadzieje że to pomoże, dzięki Wam za pomoc, pozdrawiam :)
sebian:
A powiedz mi czy WUpdate Ci normalnie łączy się z serwerem MS...?
Bo jeśli nie to ja miałem taki sam problem.. :)
Przyczyną była już zmęczona bateria BIOSU która nie trzymała ustawień godziny itp.
A jeśli masz źle ustawiony zegar w W7 (chodzi tu o strefy czasowe) to serwer MS Cie odrzuci, zarówno aktywacje Windy jak i WUpdate. Ja bynajmniej miałem taki problem, takie tematy już były, nie wiem czy na tym forum ale ja to rozwiąznie znalazłem na jakimś anglojezycznym forum.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej