Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Wyciekły języki do 7127 0 090507-1820 x86fre client en-us Retail Ultimate-GRMCULFRER EN DVD
beholder:
Tak jak wyżej wspomniano - pomoc po angielsku, krzaki przy Speech Recognition. Nigdzie indziej błędów jak dotąd nie znalazłem
Wojtek:
--- Cytat: kowalmisiek w 23 Maj 2009, 08:20:24 ---
--- Cytat: ARTi87 w 23 Maj 2009, 08:15:42 ---A ja mam pytanko z innej beczki.Jak zintegrować to spolszczenie z obrazem DVD??
--- Koniec cytatu ---
Przyznam ze to dobre pytanie. wie ktos jak to zrobic? Czy jedyna szansa to czekac az wyjdzie "7lite" lub wersja pl. Mam juz ponad 600mb tego x64. Jak dobrze pójdzie to kolo 11 upne na jakis serwer
--- Koniec cytatu ---
Windows AIK.
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=94BB6E34-D890-4932-81A5-5B50C657DE08&displaylang=pl
[strona nie jest już dostępna]
Jak dla mnie - jest to najbezpieczniejsza metoda - nigdy nie używam 7lite i tego typu programów (bo ich nie są w stu procentach przewidywalne, nigdy nie wiadomo czy obraz systemu w nich stworzony jest w stu procentach dobry i nie wyjdą w czasie użytkowania tak spreparowanego systemu jakieś nietypowe problemy).
Skubi:
A jak zainstalować te spolszczenie pl-pl.rar i Windows-LocalPack-PL-Package.rar
Co mam z tym zrobic?
michau:
Przez Panel Sterowania, tam gdzie jest zegar i ustawienia regionalne :)
Wojtek:
--- Cytat: Skubi w 23 Maj 2009, 11:19:51 ---A jak zainstalować te spolszczenie pl-pl.rar i Windows-LocalPack-PL-Package.rar
Co mam z tym zrobic?
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze - rozpakować.
Po drugie - Control Panel -> Language and Region -> Install display language
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej