Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Czy 7 RC nadaje się już do pracy jako jedyny system operacyjny ?

<< < (12/14) > >>

yagi:

--- Cytat: marog6 w 28 Czerwiec 2009, 16:03:11 --- cieżko zauwazyć, ze to beta. Tylko znak wodny na tapecie o tym przypomina :)

--- Koniec cytatu ---

A od czego jest w FAQ link do aplikacji, ktora to usuwa? Chyba malo kto ma ten watermark na pulpicie na forum :D

minox:
2 GB Ramu i po starcie zajęte od 19 do 21 % :P kocham ten system :D

Peterek:

--- Cytat: anmark w 28 Czerwiec 2009, 13:44:00 ---
--- Cytat: Windowsik w 25 Czerwiec 2009, 23:45:32 ---Co do Kasperski Internet Security 2009 u mnie działa prawidłowo,
a wirusy z neta i tak mogą Ci wskoczyć do systemu więc lepiej zainstaluj jakiegoś antywira.

--- Koniec cytatu ---
Poprzednio, na win7 7100 Kaspersky działał bez problemu. Natomiast teraz na win 7 7260 system blokuje Kaspersky'emu sterowniki - tak raportuje system. Trzeba do Kaspersky'ego napisać by zaprzyjaźnił się z nowym systemem  :)

--- Koniec cytatu ---
No jak sie ma KAV czy KIS 7.0 to od wersji RC jest juz blokowany, z wersją 2009 nie ma problemów.

anmark:

--- Cytat: PeterMac w 29 Czerwiec 2009, 07:25:09 ---No jak sie ma KAV czy KIS 7.0 to od wersji RC jest juz blokowany, z wersją 2009 nie ma problemów.

--- Koniec cytatu ---
PeterMac, odpowiem Tobie, ale i innym do wiadomości. Mam legalny program Kaspersky 8.0 (2009). Win7 7260 blokuje mu sterowniki. I to nie tylko na moim kompie ale i na dwóch innych kompach u znajomych, o innych konfiguracjach sprzętowych.Ściągnąłem Kaspersky 8.0 Windows Workstation Beta (po angielsku) i ta wersja pracuje. Jest to wersja na 183 dni.
PeterMac - nie oczekuję satysfakcji
Jeżeli ma ktoś jakieś spostrzeżenia na temat pracy Kaspersky w Win7 to uprzejmie proszę o podzielenie się uwagami.

Windowsik:
Korzystam z legalnego antywirusa Kaspersky Internet Security 8.0,
działa bez problemu.Mam jednak Windows 7 RC build 7100.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej