Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Instalacja Windows 7 poprzez kamere z dyskiem twardym

<< < (7/18) > >>

wojtaszek:

--- Cytat: Tom w 23 Czerwiec 2009, 19:00:51 ---A nie lepiej wydzielić trochę miejsca z partycji, na XP zainstalować Alcohola i podać plik iso i normalnie zainstalować W7?

--- Koniec cytatu ---
mozesz dokladniej? normalnie? to jest netbook i on nie ma wyjscia na dysk dvd... chyba ze chodzi ci o cos innego?

Tom:
Instalujesz oprogramowanie na XP, które emuluje napęd DVD w komputerze. Podajesz obraz płyty z W7 i instalujesz z poziomu Windowsa XP. Cała zabawa, po co się bawić w kamerę?

wojtaszek:

--- Cytat: Tom w 23 Czerwiec 2009, 21:42:40 ---Instalujesz oprogramowanie na XP, które emuluje napęd DVD w komputerze. Podajesz obraz płyty z W7 i instalujesz z poziomu Windowsa XP. Cała zabawa, po co się bawić w kamerę?

--- Koniec cytatu ---
naprawde mozna z poziomu windowsa instalowac system? nikt wczesniej tu tego nie napisal...wielkie dzieki!

Tom:
Wiesz, nie pytałeś o inne opcje, tylko o sposób z kamerą ;)
Ale naprawdę, nikt nie zaproponował? Szczerze mówiąc, czytałem temat po łebkach, myślałem, że ktoś podał ten sposób. :D

wojtaszek:

--- Cytat: Tom w 23 Czerwiec 2009, 22:02:34 ---Wiesz, nie pytałeś o inne opcje, tylko o sposób z kamerą ;)
Ale naprawdę, nikt nie zaproponował? Szczerze mówiąc, czytałem temat po łebkach, myślałem, że ktoś podał ten sposób. :D

--- Koniec cytatu ---
no jakos nikt nie podal...a jeszcze zostalo wydzielenie drugiej partycji bo mam tylko jedna.znacie pewny sposob bo czytalem ze czesto uszkodzeniu ulegaja dane na dysku...i jeszcze niektorzy mowili ze mam partycje recowery.bo mam na nim system ktory juz byl zainstalowany a pojemnosc dysku to 69,9gb a powinno byc chyba 80gb?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej