Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Alternatywa dla Alcohol 120% i DTools :)
sebian:
--- Cytat: refild w 17 Maj 2009, 20:05:32 ---ale virtual clone nie obejdzie zabezpieczen itp ..dlatego lepiej miec DT
--- Koniec cytatu ---
No racja ale to jak powiedziałem kwestia gustu i potrzeb.
Powiem ze jeszcze nie miałem okazji obchodzic zadnych zabezpieczeń itp...
Poza tym mam na myśli samo montowanie gotowych już obrazów płyt a nie ich tworzenie i łamanie zabezpieczonych CD, DVD :)
Mi nie są potrzebne zadne emulatory zabezpieczeń itp. dlatego też korzystam z VCDrive, jest to konkretny program "Zamontuj" i "Odłącz", i to wsio, nie meczy Cie pytaniami :)
michau:
--- Cytat: refild w 17 Maj 2009, 17:42:52 ---to sie spozniles bo juz deamon tools dziala jak sie zainstaluje deamona to i alcohol dziala :)
--- Koniec cytatu ---
Najnowsza wersja Alcohola działa bez instalacji Deamona.
1heniu:
U mnie działa bez problemu alcohol 52% , jest darmowy , tyle że nie ma możliwości nagrywania , ale do nagrywania można używać innych programów .
CzYwA:
Najnowsza wersja Daemona jak i najnowszy Alcohol 120% nie chce się zainstalować na v7127. Instalator musi kontynuować instalacje po restarcie, ale po restarcie znowu jest to samo! Komuś udało się normalnie zainstalować?
adam998:
Ja uzywam Ultra Iso dziala bezproblemowo.....mozna utworzyc wirtualne napedy na ktorych bardzo szybko mozna zamontowac obraz, mozna zmieniac formaty obrazu oraz mozna nagrac obraz bezposrednio na plyte...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej