Jak zainstalować Neostradę w Windows 7?

Zaczęty przez Feniks, 21 Kwiecień 2009, 21:36:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

shprica

*
Nowy użytkownik
:D
IP zapisane
no ja po prostu wlozylem plytke, zainstalowalem same steroniki, polaczenie sie skonfigurowalo, wpisalem nazwe uzytkownika, haslo i wszystko leci. sprobuj tez te sterowniki http://support.sagem-communications.com/site/modele_fax.php?page=driver&prd=SAGEMF@st800/840&pays=po instalowelem je u mojego kumpla i tez nie mial problemow

Daldek

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Instalowałem je też. Tylko, że tam jest cała lista sterów ;/

shprica

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
no to wybierasz te dla windowsa. jak jest to dla visty i wszystko powinno byc ok. zobacz jeszcze w komputer PPM->wlasciwosci->menedzer urzadzen-> kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej->glowny koncertrator USB->wlasciwosci->zarzadzanie energia i odznacz tam "zezwalaj komputerowi na wylaczenie tego urzadzenia..." moze po prostu nie dostajesz zasilania na usb. mialem kiedys taka akcje na xp.

Daldek

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: shprica w 15 Maj 2009, 23:23:24
no to wybierasz te dla windowsa.

Nie wiem, które są dla Windowsa, a które nie ;|

shprica

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

Daldek

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Nie o to mi chodziło :( Miałem na myśli to, że nie wiem które sterowniki wybrać W CZASIE PROCESU INSTALACJI. W pewnym momencie instalator prosi, żeby wybrać sterowniki. Link do screen'a podałem wcześniej. Te, któe kazał zainstalować mi TonyM nie sprawiły, że neostrada zadziałała ;|