Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
wyciekł 7127 0 090507-1820 x86fre client en-us Retail Ultimate-GRMCULFRER EN DVD
hpx4000:
Ciekawe… instalator się włącza ale zgłasza że nie mogę zainstalować ponieważ nie zgadzają się wersje językowe. Zdaje mi się że w poprzednich wersjach tylko zgłaszał że pakiet językowy nie będzie działał. No ale przełączyłem na EN i ciągle to samo. Chyba będzie trzeba odinstalować całkowicie PL.
kris2008:
Chodzi mi o linki na rapida
Serkus:
I znowu będzie rozgłos o Windows 7 bo wiadomo każdy wyciek to dużo ciekawości ze strony użytkowników:) A propo ciekawe co nowego w tym builidzie... Jak ktoś ściągnie to niech zrobi screeny i da na forum ;D Pozdro
Czujny:
--- Cytat: hpx4000 w 15 Maj 2009, 12:51:16 ---Ciekawe… instalator się włącza ale zgłasza że nie mogę zainstalować ponieważ nie zgadzają się wersje językowe. Zdaje mi się że w poprzednich wersjach tylko zgłaszał że pakiet językowy nie będzie działał. No ale przełączyłem na EN i ciągle to samo. Chyba będzie trzeba odinstalować całkowicie PL.
--- Koniec cytatu ---
daj znać czy deinstalacja PL pomogła i jak to uczyniłeś ;)
hpx4000:
Próbowałem usunąć wpis rejestru, ale mało to dało. Dalej nie szukałem… zainstalowałem 7127 bo i tak obecny system miałem od 24h więc nawet jeszcze nie maił wszystkich aplikacji zainstalowanych
PS. Jak ktoś chce zrzuty ekranu to mogę zrobić, tylko powiedzcie czego bo żadnej różnicy nie widać (no poza napisem 7127)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej