Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

wyciekł 7127 0 090507-1820 x86fre client en-us Retail Ultimate-GRMCULFRER EN DVD

<< < (24/28) > >>

Rosomak:
a ja mam cos dziwnego.

ikonka Mixera , glosniczekma czerowny krzyzyk i opis "The Audio Service is not running."

a mimo to mam dzwiek

W7, Build 7127, Upgrade 7100>7127

jeszcze tylko musialem reinstalowac Comodo Internet Security, bo przestalo dzialac. Pewnie przez upgrade.

a po za tym to wszystko ok,

d3tr0:
Mi sie nie udało spolszczyć 7127 sposobem podanym kilka stron wstecz (poprzez skopiowanie plików do C: i zastąpienie).
Jeśli macie 7127 sprawdzcie czy radzi sobie z pakowaniem do RAR/ZIP (za pomocą winrar'a) ? mi nie wychodzi, a 7100 bez problemu to robi

apollo1989:
u mnie na 7127 WinRAR śmiga bez zarzutu:)

Rosomak:

--- Cytat: d3tr0 w 19 Maj 2009, 22:36:12 ---Mi sie nie udało spolszczyć 7127 sposobem podanym kilka stron wstecz (poprzez skopiowanie plików do C: i zastąpienie).
Jeśli macie 7127 sprawdzcie czy radzi sobie z pakowaniem do RAR/ZIP (za pomocą winrar'a) ? mi nie wychodzi, a 7100 bez problemu to robi

--- Koniec cytatu ---

U mnie bez problemow pakuje/wypakowuje z rar, zip.

ENG wersja 7127

d3tr0:
Być może przez to nieudane spolszczenie/kopiowanie coś sie namieszało w plikach systemowych
Nadal nie naprawili błędu instalacji z kablem HDMI, windows 7 gubi sie i nie wie gdzie ma dawać obraz na TV czy na karte graficzną
Oraz z podłączonym kablem HDMI systemowe bootlogo jest jak z Visty (z zielonym paskiem) a nie jak z nowego Windows 7, po odłączeniu HDMI jest wporządku

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej