Kolejny problem ;/ CCC

Zaczęty przez B4rt, 15 Maj 2009, 09:25:41

Poprzedni wątek - Następny wątek

B4rt

**
Użytkownik
IP zapisane
Witam .
Mam windows 7 RC od czasu udostępnienia go przez microsoft . Na początku nie było żadnych problemów aż do dzisiaj . Otóż po uruchomieniu systemu dzisiaj zobaczyłem takie coś

Wszystkie gry i inne porgramy działają poprawnie , tylko ten cholerny bląd CCC :/ Działo sie tak gdy miałem win 7 beta build 7000 ale instalowałem sterowniki 9,4 na  9,3 . Po formacie 9,4 działały . zapomniełem napisać że to jest wersja CCC 9,4 inne nie chcą się zainstalować .

Edit :
Przed chwilą pojawiło się takie okienko

Czyli wygląda na to że jest to wirus :/  ale interesuje mnie czemu tam pisze Agent.FO czy to zwykły trojan czy jakiś agent ? Antywirusa nie mam zainstalowanego

hpx4000

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Warszawa, M³ociny
IP zapisane
Zacznij od instalacji AV...
HP ProBook Windows 7 x64
Help IT
"Na koñcu bêdziemy pamiêtaæ nie s³owa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjació³"

Kokson901

*
Nowy użytkownik
Miejsce pobytu: Tuszyn
IP zapisane
Mi w Ś.P. XP wyskakiwał taki błąd pod koniec jego żywota... Ale na nowym systemie nie mam pojęcia czemu nie chce się włączyć.

B4rt

**
Użytkownik
IP zapisane
Wygląda na to że jest to wirus . Sciągnąłem AV i zeskanowałem kompa tylko interesuje mnie czemu anty wir wykrywał orginalne gry takie jak gothic 3 jako wirus ? nigdy żaden inny anty wir mi tak nie pokazywał .
A i mam jescze 1 prośbe jakiego antywirusa możecie mi polećic aktualnie mam ESET Smart Seciurity i nie wiem czy jest odpowiedni .

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Używaj tylko Nortona, polecam go. :D Ale ESET też jest odpowiedni i jest b. dobrym antywirem. ;)
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

B4rt

**
Użytkownik
IP zapisane
Dzięki wszystkim za pomoc ! Temat do zamknięcia