Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Polish language pack x86 7100
august255:
--- Cytat: matys1 w 13 Maj 2009, 11:41:58 ---No i jak spolszczone w 100%? Więcej od pakietu ^ScooByego?
--- Koniec cytatu ---
Też mnie to ciekawi
crayzoleq:
nie testowałem tego spolszczenia od ScooByego, a w tym póki co widzę te same błędy co w tym z 7077, typu "search KOMPUTER" , widok--> "show desktop gadgets" a na inne trzeba by polukać, a lece teraz kolokwium pisać i czasu nie mam, napiszcie co mam sprawdzić to sprawdzę później ;)
matys1:
--- Cytat: crayzoleq w 13 Maj 2009, 11:53:35 ---nie testowałem tego spolszczenia od ScooByego, a w tym póki co widzę te same błędy co w tym z 7077, typu "search KOMPUTER" , widok--> "show desktop gadgets" a na inne trzeba by polukać, a lece teraz kolokwium pisać i czasu nie mam, napiszcie co mam sprawdzić to sprawdzę później ;)
--- Koniec cytatu ---
A wiec nie poprawili nic od 7077 porazka. :( Tylko dziwne ze ten .cab zajmuje wiecej okolo 50mb od pakietu scooby, moze pomoc jest przetlumaczona sprawdzcie.
hpx4000:
Pomoc nie jest przetłumaczone
ps. a i wrócił problem szerokiego menu (nie miałem tego problemu na wersji od vasila-czy jak to się pisze)
Theo:
U mnie wszytko śmiga. Menu wąskie tłumaczenie na poziomie 7077 ale przynajmniej rozpoznawanie pisma odręcznego przy polskiej klawiaturze działa :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej