Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 bez zintegrowanych aplikacji
lukasz21:
Ja bym jeszcze usunął Media Center. Poza tym jestem za tym żeby można było wybierać programy przy instalacji systemu.
tbgkol:
--- Cytat: urban92 w 24 Wrzesień 2008, 18:06:19 ---Fajnie, i tak nie używam tych programów, chyba z raz odpaliłem Galerie Windows, a Movie Makera wcale :P Ale lamerzy nie będa mogli przeglądać zdjęć zaraz po instalacji i będą mówić że system jest be ;)
--- Koniec cytatu ---
Właśnie o to chodzi i dlatego pewnie MS nie może stworzyć instalacji z wybieranymi składnikami, bo większość powidziałaby osobie instalującej żeby system zajmował jak najmniej, ale potem będą mówić system jest be-nie ma w nim fajnych programów. :P
lukasz21:
Właśnie jakby zrobili możliwość wyboru programów podczas instalacji, to by każdy mógł sobie wybrać co chce mieć w systemie (i wtedy system by nie był BE).
tbgkol:
--- Cytat: lukasz21 w 25 Wrzesień 2008, 15:01:59 ---Właśnie jakby zrobili możliwość wyboru programów podczas instalacji, to by każdy mógł sobie wybrać co chce mieć w systemie (i wtedy system by nie był BE).
--- Koniec cytatu ---
Ale czlowiekowi w komputerowym każdy by mówił, żeby sytem zajmował jak najmniej, a jak już zobaczą co w nim jeest to powiedzą ''be''.
lukasz21:
Bo ludzie już tacy są, że jak za dużo programów to źle bo muli i ogólnie jest syf, a jak jest mało to jeszcze gożej bo co z tego, że jest szybki ALE ma za mało programów trzeba wszystko instalować samemu i jest do kitu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej