Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Nvidia udostępnia sterownik WHQL (geForce) dla systemu Windows 7

<< < (2/3) > >>

Wojtek:

--- Cytat: ARTi87 w 08 Maj 2009, 10:55:50 ---Miałem rano to samo dokładnie.Skasuj stare uruchom ponownie kompa niech sie zainstaluje te wbudowane w windowsa znowu rejstart i potem instaluj te nowe.Ja tak własnie robiłem i smiga :) Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---

U mnie nie daje to pozytywnych efektów. Ekran jak się pojawiał, tak się pojawia. Po próbach wbicia tych sterowników na siłe widzę, że nie bez powodu instalator nie chce ruszyć - paczka nie zawiera po prostu sterowników dla FX570M (jest tylko wersja FX570, mobilne wydanie tej karty nie jest obsługiwane).

Co ciekawe, poprzednia wersja ( nVidia Quadro FX Release 185,81 for Notebooks BETA - Windows 7 64-bit ) zawiera "Quadro FX570M", ale przy próbie wrzucenia go na siłę (nie przez kreatora) pokazuje się komunikat o niezgodności sterowników z tą wersją systemu Windows :)

lucascorp:
W wersji beta (185.81) tych sterowników, strasznie przycinały mi się filmy 720p i 1080p. Naszczęście teraz już wszystkie chodzą płynnie.

P.S. Od kąt używam Windows 7 mam problem z ustawieniem obrazu na podłączonym dodatkowo telewizorze. Widać na nim pulpit, ale obraz jest czarnobiały. Próbowałem zmieniać różne ustawienia, ale nic nie pomaga. Wie ktoś jak to można naprawić?

Slygado:
WERSJA PL:
 :D

GeForce/ION Sterownik Release 185     WHQL
Wersja:    185.85
Data wydania:    06.05.2009
System operacyjny:    Windows 7 (64-bit)
Język:    Polski
Rozmiar pliku:    124 MB
http://www.nvidia.pl/object/win7_x64_185.85_whql_pl.html

Wojtek:

--- Cytat: Slygado w 12 Maj 2009, 15:33:21 ---WERSJA PL:
 :D

--- Koniec cytatu ---

To ten sam plik - niezależnie od tego czy wybierzesz wersję polską, czy angielską :) - wydany już kilka dni temu.

Luke:
No i nareszcie jest wersja dla laptopów! :)
GeForce 9600M GT. :)

Będę mógł się już pozbyć sterowników do Visty... :P'

I wygodniej ściągać z www.nvidia.pl
Bo i w naszym ojczystym języku jest ta strona przecież. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej