Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Ciekawe czy RC = RTM

<< < (2/7) > >>

Grechu:
Nawet do "normalnych" systemów wychodzą SP więc można przypuszczać że RTM będzie się czymś różniło od RC. W sumie z tego co można przeczytać nt. stabilności RC to równie dobrze mogłaby robić za wersje finalną. Późniejsze oficjalne wprowadzenie W7 na rynek to czas na dopracowanie sterowników i uaktualnień programów tak by lepiej współpracowały z W7. Jeśli dobrze rozumiem numerki jądra Windowsów to Vista to taka beta W7 :D

TonyM:
błędy są i będą nawet w finalnej wersji...
Powiedz czy w Viście nie ma, żadnych błędów? Na pewno są, gdyż jest tyle możliwości konfiguracji komputera...

TrAnc:
teraz sie glownie skupia nad optymalizacja tej windy

freeman:
Nie wiem czy to błąd systemu czy coś u mnie, ale w RC pokazuje mi brak dostępu do netu( żółty trójkąt) pomimo, że dostęp mam. W build 7000 takiego czegoś nie było.

haqins:
WRACAJĄC DO PROBLEMÓW Z DOWNLOADEM TO WINA KOMPUTERA JA TEZ MA  MOZILE I WLASNIE ASYSAM A CO DO PANA Z NZÓLTYM TRUJKACIKIEM TO NA POCZATEK PROPONUJE NA NIEGO KLIKNAC I SPRAWDZIC CZY DA SIE SKONFIGUROWAC MOZE POPROSTU MASZ COS Z KABELKAMI DALEJ SPRAWDZ JAK NA INNYCH SYSTEMACH MASZ
MOZE BRAKUJE STEROWNIKA DO TWOJEGO NETA TO TEZ JE ZCIAGNIJ JEZELI NIEMA WERSJI DLA WIN7 TO SPRÓBUJ STARSZĄ
NO CZEKAM NA DALSZE INSTRUKCJE:p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej