Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Waszym zdaniem..szybszy Windows 7 czy Vista?

<< < (6/10) > >>

Wojtek:

--- Cytat: TonyM w 07 Maj 2009, 16:42:53 ---
--- Cytat: Wojtek w 07 Maj 2009, 16:30:24 ---
--- Cytat: mar101 w 07 Maj 2009, 14:14:43 ---Na kazdym widac roznice mam niezly sprzet i tez jest widac szalona roznice.Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Nie, nie na każdym widać różnicę :)

--- Koniec cytatu ---

jak jesteś taki cwany to powiedz co to za komputer na którym vista szybciej chodzi od 7

--- Koniec cytatu ---

Po pierwsze - nie takim tonem do mnie.
Po drugie - nigdzie nie napisałem, że Vista chodzi szybciej od Windows 7.
Napisałem za to, że różnice mogą być praktycznie niezauważalne. To nie tylko moje odczucia - podejrzewam, że bardzo dużo zależy tutaj od konfiguracji komputera.

TonyM:
po pierwsze nie znam ani jednej osoby która by twierdziła, że różnica jest minimalna, a co dopiero niezauważalna.

Po drugie
"Po pierwsze - nie takim tonem do mnie." - jak będziesz tyle na forum co ja i tyle postów "na pakujesz" po w tedy będziemy rozmawiać jak równy z równym na razie możesz jedynie przytakiwać ;)

Wojtek:

--- Cytat: TonyM w 07 Maj 2009, 16:56:23 ---po pierwsze nie znam ani jednej osoby która by twierdziła, że różnica jest minimalna, a co dopiero niezauważalna.

Po drugie
"Po pierwsze - nie takim tonem do mnie." - jak będziesz tyle na forum co ja i tyle postów "na pakujesz" po w tedy będziemy rozmawiać jak równy z równym na razie możesz jedynie przytakiwać ;)

--- Koniec cytatu ---

Nie obchodzi mnie wcale ilość Twoich postów - widzę za to, że wypowiadasz się w prymitywny sposób.
Co do rozmowy jak równy z równym - daruj sobie takie teksty, bo się ośmieszasz.

Ja twierdzę, że na moim komputerze różnica jest praktycznie niezauważalna. Nie jestem w tym zdaniu odosobniony.

andre_wj:
Miałem do czynienia z vistą na lapku toshiby - c2d, 4gb ramu i chyba jakaś grafa nvidia. Powiem tyle, że przy odpalonej operze, gg i winampie komp się przycinał i to całkiem nieźle. Nie testowałem tam wina 7, ale wiem ze na moim kompie (Pentium D 2,8; Gf Fx 5500; 768mb ram) chodzi naprawde porównywalnie z xp. Słowem - nie można narzekać. Więc widząc to na jakich kompach vista marnie chodzi, należy wysnuć wniosek, że 7 jest faktycznie szybszy (i to całkiem nieźle).

orzech:

--- Cytat: Wojtek w 07 Maj 2009, 17:01:39 ---
--- Cytat: TonyM w 07 Maj 2009, 16:56:23 ---po pierwsze nie znam ani jednej osoby która by twierdziła, że różnica jest minimalna, a co dopiero niezauważalna.

Po drugie

--- Koniec cytatu ---

Nie obchodzi mnie wcale ilość Twoich postów - widzę za to, że wypowiadasz się w prymitywny sposób.
Co do rozmowy jak równy z równym - daruj sobie takie teksty, bo się ośmieszasz.

Ja twierdzę, że na moim komputerze różnica jest praktycznie niezauważalna. Nie jestem w tym zdaniu odosobniony.

--- Koniec cytatu ---

Wojtuś nie buntuj się. Pomiędzy Vista a 7 widać gigantyczną różnicę w prędkości przy normalnym korzystaniu z systemu (czyt. nie zaraz po instalacji). Jeśli ktoś twierdzi że różnica jest niezauważalna, to albo jest ślepy i tępy, albo spie$#olil instalacje 7 i mu zamula. Tyle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej