Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Waszym zdaniem..szybszy Windows 7 czy Vista?
TonyM:
--- Cytat: orzech w 06 Maj 2009, 16:37:29 ---
--- Cytat: szpachla w 05 Maj 2009, 19:42:27 ---A ja właśnie powróciłem do XP :)
Szybki jest, napewno szybszy od visty :)
Edit: nie wiem dlaczego ale: wczoraj instalowałem Battlefield 2 na Vista i trwało to jakieś 25 min. Dzisiaj instalowałem na XP i zajęło to ok. 5 min. ???
--- Koniec cytatu ---
Kup sobie porządnego kompa jak siedzisz na kalkulatorze. Ale masz rację, teraz możesz siedzieć na Xp i patrzeć jak ci zapie$#%ala pasek postępu instalacji twojego Battlefielda... Cudowne wrażenia, a te efekty...
--- Koniec cytatu ---
@orzech ty też nie masz jakiegoś cudownego sprzętu... ;P Nie po to się instaluje nowego Windowsa by zobaczyć nowe efekty wizualne, tylko by był stabilniejszy i szybszy. Jeżeli taki nie jest to jest c*ujowy.
Powoli dochodząc do głównego wątku... Windows 7 jest szybszy od Visty (na komputerze średniej klasy)
starplash:
Zainstalowałem sobie se7en na laptopie na drugiej partycji obok Visty ktora dostalem do lapa i stwierdzam że 7 jest szybsza od Visty i pożera dużo mniej pamięci. 7 na starcie mi bierze ok 480-500 mb a Vista na starcie bierze ok 700 mb.
Pozatym 7 jest szybsza i widać to w każdym momencie i jest bardziej intuicyjna...
a laptop to Pentium Dual Core 1,86 GHZ, 2 GB ram.
mar101:
Na kazdym widac roznice mam niezly sprzet i tez jest widac szalona roznice.Pozdrawiam
Wojtek:
--- Cytat: mar101 w 07 Maj 2009, 14:14:43 ---Na kazdym widac roznice mam niezly sprzet i tez jest widac szalona roznice.Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Nie, nie na każdym widać różnicę :)
TonyM:
--- Cytat: Wojtek w 07 Maj 2009, 16:30:24 ---
--- Cytat: mar101 w 07 Maj 2009, 14:14:43 ---Na kazdym widac roznice mam niezly sprzet i tez jest widac szalona roznice.Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Nie, nie na każdym widać różnicę :)
--- Koniec cytatu ---
jak jesteś taki cwany to powiedz co to za komputer na którym vista szybciej chodzi od 7
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej