Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Jest juz RC

<< < (4/5) > >>

apollo1989:
witam mam pytanie bo podobno te rc jest ważne do 10 czerwca a u mnie w winver pisze że tylko do 2 marca:/ mam aktywny system na nowy kluczu

mar101:
Witam mam pytanko jak zrobic botowalny klucz usb na stale kiedys to robilem bylo cos takiego 1. diskpart
2. select disk 1 - tutaj przed wyborem dysku wpisz list disk i wybierz ten którym jest pendrive
3. clean
4. create partition primary
5. select partition 1
6. active
7. format fs=fat32
8. assign
9. exit
Teraz nie moge tego zrobic prosze o pomoc niewiem czy moze to dlatego ze to windows 7

miron:

--- Cytat: mar101 w 05 Maj 2009, 21:35:18 ---Witam mam pytanko jak zrobic botowalny klucz usb na stale kiedys to robilem bylo cos takiego 1. diskpart
2. select disk 1 - tutaj przed wyborem dysku wpisz list disk i wybierz ten którym jest pendrive
3. clean
4. create partition primary
5. select partition 1
6. active
7. format fs=fat32
8. assign
9. exit
Teraz nie moge tego zrobic prosze o pomoc niewiem czy moze to dlatego ze to windows 7

--- Koniec cytatu ---

mar101:
Dzieki serdeczne

silvereu:
Opowiem Wam krótką, tragiczną historię. Równo z news-em na dobreprogramy.pl zacząłem ściągać RC ze stron Microsoft-u. Około godziny 12:00 DOWNLOAD MANAGER pokazywał zakończone 80% i nie chciało ruszyć dalej. Cały czas była INICJALIZACJA. Teraz pokusiłem się uruchomić ponownie włączyć DOWNLOAD MANAGER no i za nic w świecie nie chce iść dalej. Nic nie pozostaje, jak ściągać od nowa przez Firefox. Nastawiam na noc i o 6:00 będę miał, chociaż ktoś pisał, że przez Firefox idzie jeszcze szybciej. Zobaczymy, pożyjemy.

WYEDYTOWANO:

Chyba nie ściągnę tego wcale. Firefox pokazuje, że jeszcze ponad rok ściągania. Prędkość to 21 B/s... Czyżby coś nie tak po stronie Microsoft-u czy coś ja źle zrobiłem?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej