Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 PL Pack 2.1 by sCooBy^
gracek23:
Ja mam troche dziwny problem ;/ Zainstalowalem program WinRAR wersje 3.80PL i kiedy klikne PPM na jakis plik spakowany to w menu pojawiaja mi sie same jakies literki zamiast opisow (patrz screen). Co z tym fantem zrobic by pokazywaly sie nazwy poprawnie ?
CzYwA:
Może odinstaluj tego winrara i sciagnij instalke z innej strony. Przy instalacji pamiętam, że się zaznaczało czy ma się zintegrować z menu kontekstowym więc to zaznacz. Daj znać czy pomogło.
gracek23:
Dzieki czywa, pomogla nowa instalacja z innego zrodla ;) niby ten sam program a instaluje sie poprawnie i teraz wszystko dziala.
Mam przy okazji pytanie dodatkow odnosnie napiprojektu, po instalacji nie mam z menu kontekstowego mozliwosci wybierania opcji "wyszukaj napisy" tak jak mialem na XP, jest mozliwe by to tak samo dzialalo na w7 ?
CzYwA:
Ja w 7 mam menu kontekstowe z napi projekt ale instalowałem je z instalatora AllPlayer, a nie osobno. Usuń napi projekt, ściągnij Allplayera i zainstaluj razem ze zintegrowanym w instalator napi projektem. Może pomoże :)
gracek23:
Sciagnelem Allplayera 3.7 wybralem tak jak w instrukcji by byla zintegrowana instalacja z napiprojektem i lipa dalej w menu kontekstowym nie mam opcji ;/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej