Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 PL Pack 2.1 by sCooBy^

<< < (5/60) > >>

adam998:

--- Cytat: Sephiroth w 04 Maj 2009, 15:39:46 ---Hm, może coś z netem? Albo jakimś antywirusem albo firewallem? Różne rzeczy się dzieją.

--- Koniec cytatu ---

masz program TeamViewer wejdziesz na moj komp i zobaczysz co jest grane ?

Sephiroth:

--- Cytat: TrAnc w 04 Maj 2009, 15:40:26 ---dziwne ale nie dziala mi to spolszczenie ;/ uruchamiam daje zeby usunelo znak wodny , waskie menu i daje zeby tlumaczylo i nic sie nie zmienilo ;/ ciagle mam to samo spolszczenie , o co chodzi??

--- Koniec cytatu ---

Zaraz, zaraz... to już wcześniej miałeś jakieś spolszczenie? Jakie? I skąd wiesz, że wciąż masz to samo? A zrestartowałeś kompa?

goblinus:
To jest bezpośredni link do tego spolszczenia.
--- Kod: ---http://205.196.120.113/icivcpwuywmg/g03njuzjy2u/Windows+7+PL+Pack+2.1+by+sCooBy.exe
--- Koniec kodu ---

Sephiroth:

--- Cytat: adam998 w 04 Maj 2009, 15:41:25 ---
--- Cytat: Sephiroth w 04 Maj 2009, 15:39:46 ---Hm, może coś z netem? Albo jakimś antywirusem albo firewallem? Różne rzeczy się dzieją.

--- Koniec cytatu ---

masz program TeamViewer wejdziesz na moj komp i zobaczysz co jest grane ?

--- Koniec cytatu ---

Ale ja wiem co jest grane. ;) A poza tym to niebezpiecznie tak pozwalać innym na kontrolowanie swojego komputera. Spróbuj może zrestartować neta, albo np. wyłączyć na chwilę antywirusa/firewalla. Ewentualnie restart kompa może pomoże.

adam998:

--- Cytat: Sephiroth w 04 Maj 2009, 15:41:43 ---
--- Cytat: TrAnc w 04 Maj 2009, 15:40:26 ---dziwne ale nie dziala mi to spolszczenie ;/ uruchamiam daje zeby usunelo znak wodny , waskie menu i daje zeby tlumaczylo i nic sie nie zmienilo ;/ ciagle mam to samo spolszczenie , o co chodzi??

--- Koniec cytatu ---

Zaraz, zaraz... to już wcześniej miałeś jakieś spolszczenie? Jakie? I skąd wiesz, że wciąż masz to samo? A zrestartowałeś kompa?

--- Koniec cytatu ---

jade na spolszczenu od vasyla i zadnego innego nie instalowalem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej