Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 PL Pack 2.1 by sCooBy^
Tom:
--- Cytat: sCooBy^ w 04 Maj 2009, 18:17:51 ---
--- Cytat: Tom w 04 Maj 2009, 18:08:31 ---Podczas ładowania tapet w Spersonalizuj, mam napis Loading...
I w ustawieniach wygaszacza "Fotografie" jest Shuffle pictures, Slide show speed oraz Use pictures from.
Wcale nie jest tak mało nieprzetłumaczonych fraz jak się wydaje :D i to czasem w dosyć banalnych miejscach :)
--- Koniec cytatu ---
U mnie normalnie ;)
--- Koniec cytatu ---
Powtarzam, ustawienia wygaszacza ;)
szpachla:
Czy ten plik REG usuwa wszystkie rodzaje spolszczeń???? Jak ktoś miał wgrane jakieś inne spolszczenia i odpali tego REGa a potem zainstaluje pliczek od sCooBy to będzie działać?
Tom:
Tylko przywraca język domyślny na angielski. Nie usuwa spolszczeń.
matys1:
--- Cytat: Jooseph w 04 Maj 2009, 19:46:55 ---matys1 stąd kłopoty... Powtarzam po raz wtóry ... błedy wiarygodne to błędy znalezione tylko i wyłącznie spolszczeniu wgrywanym na czysty system.
--- Koniec cytatu ---
Musiales mnie z kims pomylic, na pewno nie masz wiecej spolszczone odemnie.
Luke:
--- Cytat: szpachla w 04 Maj 2009, 19:53:06 ---Czy ten plik REG usuwa wszystkie rodzaje spolszczeń???? Jak ktoś miał wgrane jakieś inne spolszczenia i odpali tego REGa a potem zainstaluje pliczek od sCooBy to będzie działać?
--- Koniec cytatu ---
Niczego nie usuwa. Ten plik REG ustawia język angielski tak, że po następnym uruchomieniu komputera pliki z polskiego MUI nie będą używane przez system, dzięki czemu mogą być podmienione. Zmiana języka wyświetlania, a nawet kopiowanie ustawień w zakładce Administracyjne okna Region i język nie daje takiego efektu, co te zmiany w rejestrze. :) Czyli, dzięki temu, możesz instalować nowe wersje spolszczenia. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej