Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Microsoft Testuje Windows 7 M3 Build 6780
lukasz21:
Nie wiem czy to sprawdzona informacja, ale jaki¶ czas temu o tym pisali, były też plany wydania PhotoShopa na Linuksa (ale to nie Microsoftu więc kto wie). Na pewno płatny, pomarzyć sobie można że MS udostępni Office' a za darmo.
urban92:
Mam już pewne domysły i przypuszczenia :P
Wersja Office 2009 Starter Edition for Linux - Zawiera tylko Worda i Exela, Oba programy można uruchomić w sumie tylko przez godzinę dziennie. Word ma ograniczenie wprowadzanego tekstu do 1 strony, Exel za¶ liczy tylko do 10 komórek. Ale wszystko jest za darmo, oczywi¶cie z reklamami na połowę okna :P
lukasz21:
O tych ograniczeniach nie wiedziałem, moim zdaniem s± trochę za duże. Ja nie mógłbym z niego korzystać bo moje dokumenty maja z reguły od kilkunastu do kilkudziesięciu stron Może przygotuj± też jak±¶ wersję płatn± bez takich ograniczeń.
michau:
--- Cytat: lukasz21 w 24 Wrzesień 2008, 09:15:53 ---O tych ograniczeniach nie wiedziałem, moim zdaniem s± trochę za duże. Ja nie mógłbym z niego korzystać bo moje dokumenty maja z reguły od kilkunastu do kilkudziesięciu stron Może przygotuj± też jak±¶ wersję płatn± bez takich ograniczeń.
--- Koniec cytatu ---
Kolega urban92 trochę fantazjuje ;) :D
sCooBy^:
--- Cytat: lukasz21 w 23 Wrzesień 2008, 23:17:46 ---Nie wiem czy to sprawdzona informacja, ale jaki¶ czas temu o tym pisali, były też plany wydania PhotoShopa na Linuksa (ale to nie Microsoftu więc kto wie). Na pewno płatny, pomarzyć sobie można że MS udostępni Office' a za darmo.
--- Koniec cytatu ---
A co to ma wspólnego z tematem?? Gdzie jest moderator >:(
Nawigacja
[#] Następna strona
IdĽ do wersji pełnej