Na czym gramy?

Zaczęty przez Mercor, 15 Wrzesień 2008, 04:23:52

Poprzedni wątek - Następny wątek

na czym grasz najczęściej ?

PC
42 (80.8%)
X360
5 (9.6%)
PS3
2 (3.8%)
Wii
0 (0%)
Inna ( starsza lub handheld ) konsola
3 (5.8%)

Głosów w sumie: 51

Czujny

Ekspert
zast. red. prow. Komorkomania.pl
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
strzelanki, rts, rpg - moje typy gier dlatego konsola jest mi totalnie zbędna.
Ostatnio brat dostał kierownicę działającą pod PS2 i PC i w tym momencie w samochodówki też wolłabym pograć na PC niż na konsolach ;)
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

Mercor

Ekspert
IP zapisane
Cytat: sCooBy^ w 09 Styczeń 2009, 01:55:13
Gram na PC, choć konsole są spoko (mam XBOX360) jednak wqrza mnie granie na padach - a strzelanki odpadają całkowicie na konsoli (myszka rulez) ;)

Kiedyś bym się zgodził :) Po roku grania w FPS`y padem nie wyobrażam sobie grania myszką - wniosek taki że to wszystko kwestia przyzwyczajenia ;)

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Ja też, przyzwyczaiłem się graniem na padzie w GTA IV PC(pad oryginalny od Xpudła 360) i teraz nie wyobrażam sobie grania ukladem klawiatura + myszka. ;)
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

michau

Ekspert
IP zapisane

audiS8

**
Użytkownik
  1. ICQ - 7777792
Miejsce pobytu: Bia³ystok
IP zapisane
a ja kupilem xboxa 360 20 gb hdd i gram w project gotham racing, crash'a, halo 3 :))

Mercor

Ekspert
IP zapisane
A swoją drogą - dorwał ktoś już Gears Of War 2 ? Bo jestem ciekawy czy inwestować...jedynka była rewelacyjna.

popuri11

Ekspert
IP zapisane
tak ja już posiadam Gears Of War 2 na XBOX 360 :)

Mercor

Ekspert
IP zapisane
I jak ? Na poziomie jedynki, gorsze, lepsze ? :) Warto kupowac ? Bo chodzi mi po glowie jeszcze Mirror`s Edge i nie bardzo wiem co wybrac.

popuri11

Ekspert
IP zapisane
Wierz zależy od gustu ale jak dla mnie do wymiata  ;D

Mercor

Ekspert
IP zapisane
A jak byś ją odsniósł do jedynki ? :) Bo jedynka bardzo mi sie podobala, zreszta gram już 3 raz w nią na Insane hehe.

popuri11

Ekspert
IP zapisane
niestety w 1 nie grałem  :(

Mercor

Ekspert
IP zapisane
No trudno, ale oceny dostaje takie jak jedynka wiec chyba sie skusze, bo Mirror`s Edge juz z ceny spada wiec jak jeszcze troche tansze bedzie to moze pozwole sobie na 2 tytuly na raz hehe :)

popuri11

Ekspert
IP zapisane
nie lepiej ściągnąć Mirror`s Edge ;D

Mercor

Ekspert
IP zapisane
Khem, gier się nie ściąga ;) Pracuje przy sprzedaży gier więc raczej sam "swojej branży" okradać nie będe nie ? :D Pozatym nie mam przerobionej konsoli, a na Mac`a nie ma wiec chce czy nie chce, musze kupić :)

Eddy

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
ja mam mirror's edge na PC :) fabuła jak i same misje trochu liniowe... nawet bardzo :) ale co nie zmienia faktu, że gra się przyjemnie i jest to jedyna gra w swoim rodzaju... brakuje mi np. salta... i ogólnie zawsze ona robi speeda :P na PC gra się łatwiej niż np. na x360 czy ps3... jakoś myszką prościej... może jak to już powiedzieliście "kwestia przyzwyczajenia" :)

odradzam kupna Saint Row 2... istna lipa i straszne bugi w kodzie... przy jeździe samochodem spada framerate...