Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Integracja pakietu językowego z płytą instalacyjną Windows 7 - Poradnik

<< < (18/55) > >>

Theo:

--- Cytat: Wojtek w 26 Lipiec 2009, 11:15:00 ---
--- Cytat: Theo w 26 Lipiec 2009, 11:11:00 ---Czyli jak dobrze rozumiem operacje z poradnika muszę powtórzyć dla każdego numeru i dopiero później zamienić pliki ultraiso?

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie tak.
Każdy obraz integrujesz osobno, ale tylko raz wykonujesz polecenia odpowiedzialne za kopiowanie plików na DVD ( np. xcopy LP\setup\sources\pl-PL\*.* DVD\sources\pl-PL /cheryki ) - bo wymagane katalogi po pełnej integracji pierwszego obrazu znajdować się już będą w zawartości DVD.

--- Koniec cytatu ---

Dzięki wielkie za pomoc biorę się do pracy :D

Rengor:
Wojtek widzę że jesteś bardzo obeznany w temacie integrowania  więc może pokusił byś się o opis jak zintegrować lipa + localpacka do wszystkich wersji chodzi mi o te cyferki 1,2,3 itd. Pozdrawiam

kowalmisiek:

--- Cytat: Rengor w 26 Lipiec 2009, 11:20:41 ---Wojtek widzę że jesteś bardzo obeznany w temacie integrowania  więc może pokusił byś się o opis jak zintegrować lipa + localpacka do wszystkich wersji chodzi mi o te cyferki 1,2,3 itd. Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
Trzeba zapewne robic to samo dla kazdego numerka czyli dla kazdej wersji dlatego taka integracja jest bardzo dluga.

A ja tu mam wiekszy problem. Chce zintegrowac localpack i wpisuje tak "Dism /Image:X:\7Work\WIM /Add-Package /PackagePath:D:\local  i kupa. "Local" podpisalem tak localpacka zeby nie bylo glupich uwag i wywala mi error 3. O co chodzi. Dokladniej bym przeczytal co tam pisze ale okienko dosu mam jakies miniaturowe ale tak zawsze mialem po zmianie jezyka na eng

Theo:

--- Cytat: kowalmisiek w 26 Lipiec 2009, 11:21:06 ---
--- Cytat: Rengor w 26 Lipiec 2009, 11:20:41 ---Wojtek widzę że jesteś bardzo obeznany w temacie integrowania  więc może pokusił byś się o opis jak zintegrować lipa + localpacka do wszystkich wersji chodzi mi o te cyferki 1,2,3 itd. Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
Trzeba zapewne robic to samo dla kazdego numerka czyli dla kazdej wersji dlatego taka integracja jest bardzo dluga.

A ja tu mam wiekszy problem. Chce zintegrowac localpack i wpisuje tak "Dism /Image:X:\7Work\WIM /Add-Package /PackagePath:D:\local  i kupa. "Local" podpisalem tak localpacka zeby nie bylo glupich uwag i wywala mi error 3. O co chodzi. Dokladniej bym przeczytal co tam pisze ale okienko dosu mam jakies miniaturowe ale tak zawsze mialem po zmianie jezyka na eng

--- Koniec cytatu ---

Zamiast X musisz wpisać literę swojej partycji na której masz katalog 7Work

Wojtek:

--- Koniec cytatu ---

Czy ja wiem, czy obeznany? :) Raz zintegrujesz system i będziesz wiedział o co chodzi - to po prostu nie są trudne rzeczy.
Jeśli chodzi o dodatkowy opis - moim zdaniem tłumaczenie i opracowanie wykonane przez Egonka jest bardzo dobre i wystarczy w zupełności, trzeba tylko pamiętać o dwóch małych poleceniach, których Egonek nie podał (bo nie było ich w oryginalnym opisie, na bazie którego Egonek stworzył ten wątek) i o odpowiednim wyborze numeru obrazu (bo jego opis dotyczy właściwie integracji wersji 64-bit).

Integracja we wszystkich wersjach różni się tylko tym, że przeprowadzasz cały proces opisany w "części 1" od początku do końca te 4 czy 5 razy, zmieniając jedynie numerek w "Wartość "Image" Ustawiamy na 4"

--- Cytat: kowalmisiek w 26 Lipiec 2009, 11:21:06 ---A ja tu mam wiekszy problem. Chce zintegrowac localpack i wpisuje tak "Dism /Image:X:\7Work\WIM /Add-Package /PackagePath:D:\local  i kupa. "Local" podpisalem tak localpacka zeby nie bylo glupich uwag i wywala mi error 3. O co chodzi. Dokladniej bym przeczytal co tam pisze ale okienko dosu mam jakies miniaturowe ale tak zawsze mialem po zmianie jezyka na eng

--- Koniec cytatu ---

Możesz kliknąć prawym przyciskiem myszy na oknie konsoli, wybrać "Oznacz", zaznaczyć komunikat o błędzie, nacisnąć Enter, a potem wkleić komunikat tutaj ?
Co do miniaturowości - kliknij prawym przyciskiem myszy na górnej belce okna konsoli, wybierz tam "Układ", a potem wpisz nowe rozmiary okna - powinno pomóc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej