Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Integracja pakietu językowego z płytą instalacyjną Windows 7 - Poradnik
adr43:
Witam a ja mam pytanei jak zinttegrowac localpack z obrazem ?
Wojtek:
--- Cytat: adr43 w 26 Lipiec 2009, 10:11:45 ---Witam a ja mam pytanei jak zinttegrowac localpack z obrazem ?
--- Koniec cytatu ---
Dism /Image:X:\7Work\WIM /Add-Package /PackagePath:"ścieżka do pliku z localpackiem"
adr43:
ale cche zintegrowac z obrazem ISO? to tak sie integruje??
Wojtek:
--- Cytat: adr43 w 26 Lipiec 2009, 10:22:17 ---ale cche zintegrowac z obrazem ISO? to tak sie integruje??
--- Koniec cytatu ---
Tak.
W opisie Egonka masz fragment:
" DISM.exe /Image:X:\7Work\WIM /Add-Package /PackagePath:X:\7Work\LP\lp.cab ".
W tym samym miejscu wstukujesz polecenie, które podałem przed chwilą.
Zwracam raz jeszcze uwagę na to, że opis Egonka nie jest kompletny i brakuje dwóch poleceń umożliwiających instalację języka polskiego z płyty, nie sprawdza się też przy integracji wersji 64-bit (inne oznaczenie obrazu) - zapoznaj się z całym wątkiem (a nie tylko z początkowym opisem), zanim przeprowadzisz integrację.
SeBoLeX:
--- Cytat: Wojtek w 26 Lipiec 2009, 10:25:44 ---Zwracam raz jeszcze uwagę na to, że opis Egonka nie jest kompletny i brakuje dwóch poleceń umożliwiających instalację języka polskiego z płyty, nie sprawdza się też przy integracji wersji 64-bit (inne oznaczenie obrazu) - zapoznaj się z całym wątkiem (a nie tylko z początkowym opisem), zanim przeprowadzisz integrację.
--- Koniec cytatu ---
Hmm, to dziwne, bo integrowałem RTMa x64 z lipem od 7264 metodą z pierwszego posta i wszystko poszło bez problemu, od momentu instalacji wszystko było PL.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej