Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Integracja pakietu językowego z płytą instalacyjną Windows 7 - Poradnik
Wojtek:
--- Cytat: newbie w 14 Lipiec 2009, 11:31:35 ---gdy w GImageX biore mount wyskakuje ERROR ze nie odnaleziono danego pliku
moze jednak ktos by wrzucil na torrenta ? :)
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze - ... co ... ? (co ma ktoś wrzucić na torrenta :P)?
Po drugie - zrób najpierw zrzut ekranu z okna programu i zamieść go tutaj (link z http://imageshack.us/ ?) - coś pewnie źle wstukałeś ...
blazej.30:
Witam. Chciałbym mieć zainstalowone spolszczenie scoobiego i jednocześnie mieć polski instalator. Potrzebuję również dodać własne opcje do obrazu. A nie wiem w ogóle co z której instrukcji mam robić po kolei. Mam wersję RC, i słyszałem że spolszenie oryginalne MS(i na dodatek z wersji 7077) nie będzie działać lepiej niż od scoobiego. Jednak gdy w tym temacie tak czytam to widzę że większość instaluje oryginalne spolszenie. Co mi radzicie?
SeBoLeX:
--- Cytat: blazej.30 w 25 Lipiec 2009, 16:58:50 ---Witam. Chciałbym mieć zainstalowone spolszczenie scoobiego i jednocześnie mieć polski instalator. Potrzebuję również dodać własne opcje do obrazu. A nie wiem w ogóle co z której instrukcji mam robić po kolei. Mam wersję RC, i słyszałem że spolszenie oryginalne MS(i na dodatek z wersji 7077) nie będzie działać lepiej niż od scoobiego. Jednak gdy w tym temacie tak czytam to widzę że większość instaluje oryginalne spolszenie. Co mi radzicie?
--- Koniec cytatu ---
Poczekać na oficjalnego lipa do RTM ;) Być może będzie już w ten weekend.
kowalmisiek:
Moglby ktos dodac komendy jak zintegrowac local pack'i do obrazu?
blazej.30:
--- Cytat: SeBoLeX w 25 Lipiec 2009, 17:00:03 ---
--- Cytat: blazej.30 w 25 Lipiec 2009, 16:58:50 ---Witam. Chciałbym mieć zainstalowone spolszczenie scoobiego i jednocześnie mieć polski instalator. Potrzebuję również dodać własne opcje do obrazu. A nie wiem w ogóle co z której instrukcji mam robić po kolei. Mam wersję RC, i słyszałem że spolszenie oryginalne MS(i na dodatek z wersji 7077) nie będzie działać lepiej niż od scoobiego. Jednak gdy w tym temacie tak czytam to widzę że większość instaluje oryginalne spolszenie. Co mi radzicie?
--- Koniec cytatu ---
Poczekać na oficjalnego lipa do RTM ;) Być może będzie już w ten weekend.
--- Koniec cytatu ---
Nie mam zamiaru ściągać nielegalnie wersji RTM, czekam na odpowiedź kogoś kto ma oryginalne spolszczenie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej