Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Integracja pakietu językowego z płytą instalacyjną Windows 7 - Poradnik

<< < (8/55) > >>

egonek:

--- Cytat: Wojtek w 28 Maj 2009, 02:22:05 ---Zastosowałem sposób na integrację przedstawiony przez Egonka - dziękuję - wygodna rzecz, można zintegrować system przy zdecydowanie mniejszym nakładzie czasu i pracy niż w przypadku WAIKa.
Mam niestety mały problem - integracja przebiega bezbłędnie, natomiast w trakcie instalacji pojawia się komunikat jak na poniższym obrazku (po czym instalator wraca do ekranu początkowego "Zainstaluj teraz").
Wie ktoś co jest przyczyną błędu?
Początkowo myślałem, że przyczyną kłopotów mogą być pakiety LocalPack (zintegrowałem DISMem 20 dodatkowych), ale po wykonaniu nowego obrazu bez LocalPacków i zainstalowaniu systemu tym razem na wirtualnej maszynie - występuje dokładnie ten sam błąd.

Kliknięcie otwiera większy obraz ...

--- Koniec cytatu ---

Czy integrowałeś langpack od buildu 7100 na 7127 lub odwrotnie? Ja miałem taki sam błąd gdy właśnie tak zrobiłem. Spróbuj jeszcze raz zintegrować langpack ale tylko polski. Jeśli będzie działać to powtórz instrukcję i integruj kolejne.

Wojtek:
Integrowałem poprawny LangPack (pakiet do 7127 32-bit na 7127 32-bit), wykonałem dwa obrazy ISO (jeden z dodatkami, drugi bez) i rzecz wygląda dokładnie tak samo.
No nic, wyszedł już 7137 (:D), więc spróbuję z nim ...
Dzięki za rady.

ARTi87:
To czym najlepiej zintegrować build 7137 z spolszczeniem ?? Bo zielony jestem w te klocki

Wojtek:

--- Cytat: ARTi87 w 28 Maj 2009, 14:23:54 ---To czym najlepiej zintegrować build 7137 z spolszczeniem ?? Bo zielony jestem w te klocki

--- Koniec cytatu ---

Uważam, że najszybszym i najprzyjemniejszym sposobem jest ten przedstawiony przez Egonka - próbuj zresztą iść zgodnie z instrukcjami, są bardzo dokładne.

ARTi87:
egonek > Integrowałem spolszczenie do 7137 i mam ten sam błąd podczas instalacji.Wież w czym problem ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej