Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Integracja pakietu językowego z płytą instalacyjną Windows 7 - Poradnik

<< < (52/55) > >>

Petron41:
Zrobiłe spolszenie według waszych wsazówek. Wszytko gra jak ta lala. Tylko nie wiem czemu domyślnie ustawia mi się po integracji języka polskiego schemat klasyczny windows pod koniec instalacji?

blazej.30:
Próbuję spolszczać z programem sysprem tak jak pisał scooby i pod koniec pracy programu gdy jest napisane coś o dodatkach uogólniania wyskakuje: Wystąpił błąd krytyczny podczas pracy programu sysprep. Co mam zrobić? Chcę spolsczać koniecznie tym sposobem aby Windows był od razu aktywowany. Wszystko to jest na b. 7600.

goblinus:

--- Cytat: Petron41 w 05 Sierpień 2009, 20:49:46 ---Zrobiłe spolszenie według waszych wsazówek. Wszytko gra jak ta lala. Tylko nie wiem czemu domyślnie ustawia mi się po integracji języka polskiego schemat klasyczny windows pod koniec instalacji?

--- Koniec cytatu ---
A później możesz zmienić na wygląd aero?

Petron41:
Tak, ale dopiero po zrestartowaniu komputera. W angielskiej wersji tego problemu nie miałem.

blazej.30:
Czy da się zrobić żeby po instalacji wersji własnej roboty system był od razu aktywowany? Bo ja próbowałem, przed stworzeniem obrazu aktywowałem system loaderem wszystko było ok, zrobiłem obraz i instaluje z tego obrazu a tu klapa, system znowu chce żeby go aktywować? Da się coś z tym zrobić?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej