Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Integracja pakietu językowego z płytą instalacyjną Windows 7 - Poradnik

<< < (46/55) > >>

goblinus:
To usuwa z windowsa Local packi innych państw, więc to nie jest zbyt istotne, mnie w wersji starter też wywalało takie błędy

KilKr:

--- Cytat: goblinus w 30 Lipiec 2009, 21:56:58 ---To usuwa z windowsa Local packi innych państw, więc to nie jest zbyt istotne, mnie w wersji starter też wywalało takie błędy

--- Koniec cytatu ---
W wersji Starter ich prawdopodobnie nie ma i dodawać ich też nie ma sensu gdyż ta wersja nie ma możliwości zmiany tapety ;D z tego co mi wiadomo

1001111:
Ale chyba da się to obejść jak pamiętam. ;)

goblinus:

--- Cytat: KilKr w 30 Lipiec 2009, 21:59:14 ---
--- Cytat: goblinus w 30 Lipiec 2009, 21:56:58 ---To usuwa z windowsa Local packi innych państw, więc to nie jest zbyt istotne, mnie w wersji starter też wywalało takie błędy

--- Koniec cytatu ---
W wersji Starter ich prawdopodobnie nie ma i dodawać ich też nie ma sensu gdyż ta wersja nie ma możliwości zmiany tapety ;D z tego co mi wiadomo

--- Koniec cytatu ---
No też mi się wydaje że ich nie ma :] tak że bez żadnych błędów wszystkie wersje (bez "E") spolszczone, z polskim local packiem i wąskim menu  ;) gdyby jeszcze powstał aktywator wszystkich wersji to by się jakoś wrzuciło :P

KilKr:

--- Cytat: GENERiC w 30 Lipiec 2009, 22:00:24 ---Ale chyba da się to obejść jak pamiętam. ;)

--- Koniec cytatu ---
Hmmm. Nie instalując wersji Starter? ;D ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej