goblinus

**
Użytkownik
IP zapisane
To usuwa z windowsa Local packi innych państw, więc to nie jest zbyt istotne, mnie w wersji starter też wywalało takie błędy

KilKr

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: localhost ;)
IP zapisane
Cytat: goblinus w 30 Lipiec 2009, 22:56:58
To usuwa z windowsa Local packi innych państw, więc to nie jest zbyt istotne, mnie w wersji starter też wywalało takie błędy
W wersji Starter ich prawdopodobnie nie ma i dodawać ich też nie ma sensu gdyż ta wersja nie ma możliwości zmiany tapety ;D z tego co mi wiadomo

1001111

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane

goblinus

**
Użytkownik
IP zapisane
Cytat: KilKr w 30 Lipiec 2009, 22:59:14
Cytat: goblinus w 30 Lipiec 2009, 22:56:58
W wersji Starter ich prawdopodobnie nie ma i dodawać ich też nie ma sensu gdyż ta wersja nie ma możliwości zmiany tapety ;D z tego co mi wiadomo
No też mi się wydaje że ich nie ma :] tak że bez żadnych błędów wszystkie wersje (bez "E") spolszczone, z polskim local packiem i wąskim menu  ;) gdyby jeszcze powstał aktywator wszystkich wersji to by się jakoś wrzuciło :P

KilKr

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: localhost ;)
IP zapisane

1001111

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane

Theo

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: tombusz w 30 Lipiec 2009, 21:11:12
Założę się że instalujesz na maszynie wirtualnej - ja też tak miałem. Pasek z Visty był tylko przez chwile przy pierwszym bootowaniu, natomiast przy normalnej instalacji na prawrziwym komputerze tego nie było.

U mnie na normalnym komputerze też pasek z visty...
HP dv6-2120ew, Windows 7 SP1

razorex

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Pasek z Visty pojawia się również u mnie po komendzie

Dism /image:C:\WIN7\WIM /Remove-Package /PackageName:"Microsoft-Windows-WinPE-LanguagePack-Package~31bf3856ad364e35~x86~en-US~6.1.7600.16385"

tombusz

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
No to nie wiem :P U mnie paska z visty nie ma...
Z tym opisem integracji starałem się jak mogłem - ktoś ma jakieś pomysły to zapraszam ;)

Pozdrawiam serdecznie

pawkrol

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
a ja mam takie pytanie:
1. Czy przy integracji lang. w różnych wersjach za każdym razem po rozpakowaniu obrazu muszę podmieniać plik aero.msstyles.mui.
2. Po integracji języka wg. opisu ikony na pulpicie jak powiedział luk4s "dziwnie się porozłaziły"

To obramowanie wokół ikony jest o wiele większe niż oryginalnie. Wiecie może dlaczego ??

luk4s

**
Użytkownik
rly tró Gunner
IP zapisane

pawkrol

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
A wiesz jak zintegrować ten pliczek w instalkę? lub co ewntualnie jest pokopane przy integracji, że te ikony tak się popsuły? Czy to coś związne z plikiem aero.msstyles.mui ?

Bo to trochę lipnie jak trzeba będzie za każdym razem po instalacji dodawać ten wpis w rejestr

luk4s

**
Użytkownik
rly tró Gunner
IP zapisane
czy cos sie popsuło przy integracji? nie wydaje mi się. raczej takie są oryginalnie odstępy w polskiej wersji. podobnie było w viście. btw, jak dodac takie ustawienia w rejestrze nie wiem. musialbym sprawdzić.

pawkrol

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
To nader dziwne bo przy ręcznym wgraniu pakietu językowego po instalacji ikony są w porządku.
A znasz odpowiedz do mojego pytania pkt.1??

MasterHamster

*
Nowy użytkownik
it ain't over 'til it's over
IP zapisane
Cytat: luk4s w 31 Lipiec 2009, 12:29:38
czy cos sie popsuło przy integracji? nie wydaje mi się. raczej takie są oryginalnie odstępy w polskiej wersji. podobnie było w viście. btw, jak dodac takie ustawienia w rejestrze nie wiem. musialbym sprawdzić.

Bez wcześniejszego integrowania jest OK  :o