Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Integracja pakietu językowego z płytą instalacyjną Windows 7 - Poradnik

<< < (35/55) > >>

Shabovy:
@Theo to 7600.16385.090713-1255_x86fre_ClientE_pl-pl-GRMCEFRE_PL_DVD.iso
 byś potrzebował? Czy tylko tutka?

Theo:

--- Cytat: Shabovy w 29 Lipiec 2009, 09:16:51 ---@Theo to 7600.16385.090713-1255_x86fre_ClientE_pl-pl-GRMCEFRE_PL_DVD.iso
 byś potrzebował? Czy tylko tutka?

--- Koniec cytatu ---

Tylko tutka lubię sam wszystko robić a zależy mi żeby był tylko polski bez innych śmieci :P

kowalmisiek:
Co do Twojego opisu tombusz to widze ze niczym sie nie rozni od opisu egonka poza usunieciem eng. A jak chodzi o windows update to na mojej wersji ktora stworzylem wydaje mi sie ze wszystko dziala ale nie jestem w 100% pewien. Zarowno w X86 jak i w X64 aktualizacje do windows defendera sciagly mi sie bez mojej ingerencji nawet. Co do sterownikow windows 7 posiada wszystkie sterowniki chyba od mojej plyty glownej wiec nie bardzo mial co sciagac, ale w przypadku X86 sciaglo anstepujaca rzecz: Asus ATK 0110 Virtual Device ACPI czyli sterowniki tez sciaga. W przypadku X64 nie sciagnal tego ale mazliwe ze pod X64 poprostu tego niema. A co do wersji takiej zeby bylo samo PL bez angielskiego to tez bym mogl zrobic no ale po co? Zawsze sie moze komus umyslic ze chce zobaczyc jak wyglada angielska wersja i bedzie mial taka mazliwosc. Co prawda tylko w wersji ultimate bo tylko tam mozna zmienic jezyk no ale zawsze. Nikomu to nie przeszkadza. Instaluje sie w wersji polskiej bez zadnego pytania o wybor jezyka wiec nikt nie bedzie nawet wiedzial ze takowy jest. Za jakies 30 minut powinienem podac na blogu wersje X86, a jutro X64 niestety wczesniej mi lacze nie pozwala  >:(

pakierhakierxd:
ok Czekamy:)
dzięki:D
jak tylko będę miał x64 to przystępuję do instalacji pewnie na 2 pctach:D

Shabovy:
za godzine wrzuce 7600.16385.090713-1255_x64fre_ClientE_pl-pl-GRMCEXFRE_PL_DVD.iso jak tylko wroce od lekarza  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej