Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Integracja pakietu językowego z płytą instalacyjną Windows 7 - Poradnik

<< < (33/55) > >>

tombusz:
Uwaga! Uwaga! Внимание! Внимание!

Opracowałem sposób w jaki można zintegrować obraz płyty z paczką językową zachowując możliwośc korzystania z dobrodziejstw Windows Update ;)
Jestem na 90% pewny że sposób działa (testowałem na maszynie wirtualnej) - jeśli chcecie moge stworzyć tutka teraz na szybko albo zainstalować moją płytkę i sprawdzić "na żywo".

Pozdrawiam!

Tom:
Skoro masz sposób, skoro oferujesz tutka, to czemu tego nie robisz?! Co za ludzie...

Wojtek:

--- Cytat: tombusz w 29 Lipiec 2009, 00:15:27 ---Uwaga! Uwaga! Внимание! Внимание!
Opracowałem sposób w jaki można zintegrować obraz płyty z paczką językową zachowując możliwośc korzystania z dobrodziejstw Windows Update ;)
Jestem na 90% pewny że sposób działa (testowałem na maszynie wirtualnej) - jeśli chcecie moge stworzyć tutka teraz na szybko albo zainstalować moją płytkę i sprawdzić "na żywo".
Pozdrawiam!

--- Koniec cytatu ---

No to miło :)
Opis przyda się na pewno wielu osobom.
A powiedz, co było przyczyną problemu - dlaczego standardowa integracja prowadziła do kłopotów z WU?

tombusz:

--- Cytat: Tom w 29 Lipiec 2009, 00:18:45 ---Skoro masz sposób, skoro oferujesz tutka, to czemu tego nie robisz?! Co za ludzie...

--- Koniec cytatu ---
Bo jeszcze na stówę nie jestem pewny że działa, czego tu nie rozumieć?!

SeBoLeX:
No to testuj szybko i zapodawaj nam tutka :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej