Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Integracja pakietu językowego z płytą instalacyjną Windows 7 - Poradnik
Grechu:
A zamiast integrować można otworzyć iso W7 w UltraISO, dorzucić LIP w katalogu i zapisać na nowo do iso? Taki obraz się zbootuje? W7 będzie się normalnie instalowało?
SeBoLeX:
--- Cytat: Grechu w 28 Lipiec 2009, 11:11:11 ---A zamiast integrować można otworzyć iso W7 w UltraISO, dorzucić LIP w katalogu i zapisać na nowo do iso? Taki obraz się zbootuje? W7 będzie się normalnie instalowało?
--- Koniec cytatu ---
Tak, zbootuje się bez problemu.
ARTi87:
Napisał by ktoś w 1 poscie jak zintegować nasz język z wersją HP bez E i dodać wąski start ? Bo tyle stron i porad że już nieograniam tego.Egonek już 1 strony nie poprawia i ten opis jest już na 10 stronach :)
SeBoLeX:
--- Cytat: ARTi87 w 28 Lipiec 2009, 11:23:59 ---Napisał by ktoś w 1 poscie jak zintegować nasz język z wersją HP bez E i dodać wąski start ? Bo tyle stron i porad że już nieograniam tego.Egonek już 1 strony nie poprawia i ten opis jest już na 10 stronach :)
--- Koniec cytatu ---
No ale przecież w pierwszym poście jest napisane jak zintegrować język PL z dowolną wersją. A co do wąskiego startu, to napisałem na poprzedniej, albo 2 strony temu.
kowalmisiek:
--- Cytat: razorex w 27 Lipiec 2009, 19:41:07 ---
--- Cytat: razorex w 27 Lipiec 2009, 11:22:00 ---Czy moze ktos wie, jak ominąc czesc z wyborem jezyka instalowania? Dokładniej chodzi mi o to aby nie pytał czy "moj jezyk to polski", tylko zeby od razu intalował po polsku, tak zeby nie bylo do wyboru juz angielskiego. Zrobiłem wg [strona nie jest już dostępna] TEGO ale jakos nie poskutkowało :(
--- Koniec cytatu ---
Ok, sam sobie odpowiem. Odpowiedz okazała sie jak zwykle banalnie prosta, aby menu z wyborem jezyka na poczatku instalacji się nie pojawiało, tylko od razu wybrało domyslny jezyk nalezy odpowiednio zeedytowac lang.ini z boot.wim.
--- Koniec cytatu ---
Tez jestem ciekaw jak to ustawic. Kombinacje w samym lang.ini nic nie daly.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej