Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Integracja pakietu językowego z płytą instalacyjną Windows 7 - Poradnik

<< < (29/55) > >>

wiatrak:

--- Cytat: topiq w 27 Lipiec 2009, 17:05:50 --- ??? Ale po co... ? Czy jest jakiś problem z tym żeby na początku instalacji kliknąć sobie Mój język to polski? A potem iść sie drzemnąć 30 minut dopóki sie wyskoczy okno z nazwą profilu do podania? Jesli chodzi o wąskie menu... Mi się szersze podoba bo mam ekran 22" w 1680x1050 i wygodniej  :-[ Ale w tutorialu wszystko ładnie podane tylko dobrze się wczytać. Bywa, że nie można ustawić w CMD innego dysku niż C:\ tak jak u mnie. Komenda CD działa tylko do C: i za chiny nie idzie przejść dalej (7WORK miałem na D: ). A by domyślnie był polski w pliku lang.ini zmień kolejność języków en-US z pl-PL w sekcji [Available UI Languages] np. pl-PL = 2 en-US = 3 . Wtedy polski powinien być pierwszy.

P.S. Szybko odpisujecie nie idzie zdąrzyć ;)

--- Koniec cytatu ---

--- Kod: ---cd /d d:
--- Koniec kodu ---
;D

Petron41:
Aby podszas włożenia płyty był napis: "Dowolny klawisz spowoduje rozruch z dysku CD lub DVD" wystarczy podmienić plik bootfix.bin w katologu boot w obrazie płyty.
Tu polski orginalny plik bootfix.bin ze spolszczenia:
[strona nie jest już dostępna]

machos89:

--- Cytat: mivko w 27 Lipiec 2009, 22:06:45 ---Chodzi o to że jak ściagłem ten program GImagex to po wypakowaniu dostałem folder install to go skopiowałem do folderu 7Work i w instrukcji pisze zeby włączyc ten program no to weszłem w innstal/x86/ i jak właczam gimagex to wyskakuje błąd że brakuje pliku wimgapi.dll no to więc ten plik był w programie ImageX_x86 który wypakowałem do folderu 7Work więc go skopiowałem do folderu install/x86 i program się włączyl ale zaś jak juz wszystko ustawie i naciskam Mount to wyskakuje mi ERROR: Unable to mount image.
ERROR: Nie można odnaleźć określonego pliku.

[obrazek nie jest już dostępny]

Jak zmieniam cyferke image to nic nie daje, a i tak chce spolszczyc wszystkie wersje.

--- Koniec cytatu ---

Mam dokladnie ten sam problem.

SeBoLeX:

--- Cytat: mivko w 27 Lipiec 2009, 22:57:19 ---Niech ktos napisze strukture plików w folderze WIN plisss.

--- Koniec cytatu ---

1. Jak się nauczysz edytować posty zamiast pisać jeden pod drugim.
2. Jak przestaniesz co chwile pytać "odpisze ktoś?" - to nie chat.

mivko:
Pomoże ktoś w końcu z tym programem bo wczoraj sraciłem cały dzie na nic :/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej