Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^
Jooseph:
Podsumowując... w 64 bitowej wersji systemu spolszczenie to spolszcza tylko i wyłącznie WERSJE 64BITOWE PROGRAMÓW SYSTEMOWYCH... jeśli ktoś ma sposób na spolszczenie 32 bitowców prosze o podanie go... :)
ZielonyVx:
A ja napisalem do naxt ze w spolszczeniu od sCooByiego WMP jest przetłumaczony;) IE tez. System mam x86...
Sotom:
Po najechaniu na ikonki glosu i sieci mamy napisane "Network" i " Speakers" zamiast wiadomo czego ;)
Luke:
W x86 to jest ok, ale w x64 przydałoby się dodatkowo spolszczyć też programy 32-bitowe, bo z nich jednak często się jeszcze korzysta, a choćby IE8, czy WMP. Przykładowo: scrobbler z Last.fm współpracuje tylko z 32-bitową wersją WMP... Niestety, samo skopiowanie folderu pl-PL z wersji 32-bitowych nie daje efektu. :(
naxt:
--- Cytat: Luke w 02 Maj 2009, 19:26:12 ---
--- Cytat: naxt w 02 Maj 2009, 19:14:14 ---
--- Cytat: Luke w 02 Maj 2009, 19:10:09 ---naxt, miałeś czysty Windows angielski bez żadnego spolszczania?
--- Koniec cytatu ---
Wcześniej na bulidzie 7077 miałem te spolszczenie od microsoftu(?).Po upgrade na 7100 miałem wszystko po angielsku.
--- Koniec cytatu ---
A jak wejdziesz do Control Panel i wybierzesz Change display language, masz do wyboru język polski?
--- Koniec cytatu ---
Tak mam do wyboru polski i angielski.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej