Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^

<< < (12/109) > >>

Sephiroth:
26, "Zobacz raport problemów"
27, "Zobacz raport problemów, które mogą być zraportowane firmie Microsoft. Kiedy rozwiązania będą dostępne pojawią się w Action Center."
30, " &Drukuj tą wiadomość"
117, " Ta wiadomość została ukryta z Action Center."
125, "Zobacz historię problemów i niezawodności Twojego komputera"
139, "Zobacz wszystkie &raporty problemów"
141, "&Wyczyść wszystkie raporty problemów"
142, "Wyczyść wszystkie raporty problemów"

Robię dalej...

sCooBy^:
Oki - Ja narazie wyszukuję po mui

Sephiroth:
152, " Windows automatycznie zarchiwizował tą wiadomość."
155, "Monitor Niezawodności nie ma aktualnych danych dla tego komputera, ponieważ RACTask jest prawdopodobnie wyłączony lub skonfigurowany dla optymalnej wydajności. Musisz włączyć lub przekonfigurować RACTask aby monitorować stabilność Twojego komputera.  Kiedy to zrobisz, sprawdź Monitor Niezawodności w przeciągu kilku godzin aby zobaczyć ocenę stabilności Twojego komputera.\r\nW międzyczasie, jeśli chcesz zobaczyć problemy, które zgłosił Twój komputer, kliknij 'Zobacz wszystkie raporty problemów'."

Uf.

Hautameki:

--- Cytat: Sephiroth w 02 Maj 2009, 17:29:28 ---
--- Cytat: Hautameki w 02 Maj 2009, 17:28:32 ---
--- Cytat: sCooBy^ w 02 Maj 2009, 17:10:38 ---
--- Cytat: Hautameki w 02 Maj 2009, 17:06:46 ---Ja bym wolał widzieć ten napis. Można go jakoś odzyskać?

--- Koniec cytatu ---

Do katalogu system32\pl-PL -> http://www.mediafire.com/?ymz4j5izdfm

--- Koniec cytatu ---

Dzięki, ale nie mogę go skopiować - odmowa dostępu.

--- Koniec cytatu ---

Zmień nazwę starego pliku na inną i wklej nowy. :)

--- Koniec cytatu ---

Dzięki wielkie już działa :)

Nie podoba mi się w spolszczeniu to, że "Uruchom ponownie" się nie mieści i jest napisane "Uruchom ponow...". Można poszerzyć minimalnie menu start by napis się mieścił ?
Przy okazji jak już o starcie mówię, to napisz do Wojtka Kowasza, że w oficjalnej polskiej wersji systemu może być napis "Pomoc i wsparcie", a nie "Pomoc i obsługa techniczna". Załatwiłoby to problem z "wielkim" Menu Start.

Hadron:
Siema wszystkim. Mam pytanie: czy po instalacji mogę usunąć te wszystkie pliki, które były wypakowane z w/w paczki?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej