Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^

<< < (107/109) > >>

Madzia:

--- Cytat: Tom w 21 Październik 2009, 19:18:23 ---Frankenbuild ;D

--- Koniec cytatu ---

mati xl:
7100 oj bardzo przepraszam bo jechałem na spolszczeniu tylko nie włączyłem aplikacji mcbulid teraz wszystko ładnie,pięknie i oczywiście po POLSKU !!!! SCOOBY jesteś wielki !

Grabus:
Zainstalowałem zgodnie z instrukcjami. Po wypakowniu i tych czterech etapach zrestartowałem.  Uruchomił się system. Wiekszość i tak jest po ang ale postanowiłem przekopiować foldery Windows Program Files itd ale jak daje prawym ale jest tylko komenda "open" i wyslij do (a raczej puste pole). Nie moge w żaden sposób skopiowac jakichkolwiek plikow. Chciałem odpalić mcbuilder ale nie moge wejść w własciwości by adpalić jako administrator. Jak rozwiązac ten problem. Mam windows 7 professional x86

hubert1:

--- Cytat: Grabus w 14 Listopad 2009, 21:09:08 ---Zainstalowałem zgodnie z instrukcjami. Po wypakowniu i tych czterech etapach zrestartowałem.  Uruchomił się system. Wiekszość i tak jest po ang ale postanowiłem przekopiować foldery Windows Program Files itd ale jak daje prawym ale jest tylko komenda "open" i wyslij do (a raczej puste pole). Nie moge w żaden sposób skopiowac jakichkolwiek plikow. Chciałem odpalić mcbuilder ale nie moge wejść w własciwości by adpalić jako administrator. Jak rozwiązac ten problem. Mam windows 7 professional x86

--- Koniec cytatu ---
hmm. A nie wygodniej i lepiej jest zainstalowac oficjalny lp od microsoftu? Jak by nie było do rtma to najlepsze rozwiązanie.

maksiu:
Kupiłem netbooka z windows 7 starter szukałem w necie, nie ma aktualnych mirrorów może ktoś to spolszczenie gdzieś umieścić?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej