Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^
Boss:
Nie pomogło :D
Edit: Zrobiłem to "Najpierw wgrałem Win 7 PL Pack 3.0 i nie spolszczyło wszystkiego.Skopiowałem więc 3 katalogi (Windows, Program Files, ProgramData) na dysk C.Co się nie dało skopiować to pominelem.Następnie uruchomiłem w trybie administratora - mcbuilder.exe z katalogu c:\Windows\System32.Dajecie Restart.Na koncu w panelu sterowania-Region i jezyki-język wyświetlania-dajecie na polski i Restart." - spolszczyło, ale nie wszystko, SS - [strona nie jest już dostępna] :P Wykonałem te czynności na czystym systemie. Czemu tyle trzeba sie namęczyć przy tym spolszczeniu, chyba powróce do wersji RC :P
sCooBy^:
Wszystko się spolszczy po niedługim czasie ;) Cache się tylko musi odbudować...
Build 7260
Ewentualnie usuń te opcje z menu start i przywróć ponownie ;)
Hautameki:
Zainstalowałem to spolszczenie na 7260 i połowę mi spolszczyło. Postanowiłem wrócić jednak do angielskiej wersji i wszystko wróciło oprócz znaku wodnego. Jest on w polskiej wersjii, a chcę mieć angielski napis "Evaluation copy". Jak to zmienić, który plik podmienić? Proszę o pomoc.
EDIT: Ok już sam sobie poradziłem, mam już po angielsku :)
Boss:
Spolszczenie działa ;) Dzięki sCooBy^ :)
Hautameki:
Jednak postanowiłem spolszczyć system i mam dokładnie ten sam problem co Boss. Nie wiem czy u Ciebie, ale u mnie zamiast "Personalizuj" jest "Personalize" i nazwy themów są także po angielsku. Co z tym zrobić?
Reinstalacja nic nie dała, wylogowywanie/restartowanie także... :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej