Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^
Tom:
Panel sterowania -> Zmień język wyświetlania -> Ostatnia zakładka -> Wybierz polski.
Uwaga, Windows 7 PL Pack 3.0 nie działa na wersjach przystosowanych pod EEE PC, zawsze wywala bluesreena podczas restartu po instalacji, wymaga użycia Ostatniej dobrej konfiguracji Uśmiech
Nie piszemy posta pod postem!
Edytowano.
sCooBy^
sysak:
U mnie całkowity fail z buildem 7260. Program rozpoznaje builda, raportuje sukces,ale spolszczył jakieś 15% rzeczy jak ktoś już pisał. Po wgraniu zawartości katalogu programu na dysk C: z pominięciem plików które nie można zastąpić, spolszczona poprawnie jest większość rzeczy, ale gdzieniegdzie dalej są krzaki. Chyba nie tak to powinno wyglądać?...
magic145:
Ja mam spolszczony cały 7260 x86.Najpierw wgrałem Win 7 PL Pack 3.0 i nie spolszczyło wszystkiego.Skopiowałem więc 3 katalogi (Windows, Program Files, ProgramData) na dysk C.Co się nie dało skopiować to pominelem.Następnie uruchomiłem w trybie administratora - mcbuilder.exe z katalogu c:\Windows\System32.Dajecie Restart.Na koncu w panelu sterowania-Region i jezyki-język wyświetlania-dajecie na polski i Restart.
Czujny:
scooby, wiesz że piszą o Tobie w next? ;) tzn. raczej na pewno wiesz bo pewnie zwracali się do ciebie kiedy zamieszczali na swojej stronie twój language pack ale nie wiem czy nasi czytelnicy forum wiedzą :)
a, i zostałeś nazwany polskim hakerem.
Sotom:
Lol zapodaj linkiem jakims xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej