Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^

<< < (75/109) > >>

McVein:
Na czas instalacji musiałbyś dorzucić 256 ramu a po tym  je wyciagnąć. Innym sposobem jest zdjecie blokady tak jak w xp. Xlite edytowlo sie obraz iso z xp, zaznaczało się wyłaczenie sprawdzania dostepnej pamięci i tworzyło się nowy obraz płyty a po tym sie go nagrywało i instalowało xpeka mając mniej niż 128 ramu. Nie wiem jak to jest w przypadku win7 bo przy pomocy vlite da sie pewne funkcje pozmieniać i pewnie da sie tą blokade tez zdjąć ale wtedy obraz plyty musi byc tworzony innym programem bo vlite zmienia ekran bootowania na tez z visty. Co uniemożliwia pózniejsze uruchomienie się win 7. Obraz plyty musialby być tworzony tak samo jak w temacie "Integracja pakietu językowego z płytą instalacyjną Windows 7 - Poradnik" Chyba prościej bedzię ci do rzucic te 256 ramu niz sie bawic w to wszystko.

kowalmisiek:
Mam pytanie. Ktore pliki i katalogi nalezy sobie skopiowac zeby spolszczyc sobie system za ich pomoca? Chodzi mi o to zeby nie czekac az wydadza nowy lip do systemu tylko podmienic samemu pliki spolszczajace. Tak jak to robi spolszczenie scooby'ego. Tylko chce wyciagnac pliki z najnowszego buildu 7201.

Alastis:
wszystkie trzy katalogi to znaczy "Program Files", "ProgramData", "Windows"

kowalmisiek:

--- Cytat: Alastis w 11 Czerwiec 2009, 14:26:25 ---wszystkie trzy katalogi to znaczy "Program Files", "ProgramData", "Windows"

--- Koniec cytatu ---
No wszystko spoko tylko ze katalog windows zajmuje mi 12,5 gb a w spolszczeniu scoobiego zajmuje jedynie 100mb

lordzik24:
Bo te pliki nie zastępują wszystkiego, tylko pliki które są od tekstu. Wklej te foldery na dysk i będzie dobrze. LIPy też nie zajmują 12.5 GB tylko kilkadziesiąt mega

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej