Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^

<< < (68/109) > >>

Luke:

--- Cytat: Sephiroth w 07 Maj 2009, 18:45:14 ---Może spróbuj usunąć spolszczenie i wgrać jeszcze raz, może pomoże.

--- Koniec cytatu ---
Zaznaczę tylko, że przed ponowną instalacją spolszczenia sCooBy^ego, należy doknoać odpowiednich zmian w rejestrze, co opisałem w powstającej instrukcji instalacji spolszczenia. :P O tutaj.

KAT:
Witam, wgrałem sobie dzisiaj owe spolszczenie (v2.1) na świeżo zainstalowany Windows 7 RC. Wszystko jest w porządku poza tym, że w GG nie mam znaków diaktrycznych tylko krzaki. Co dziwne np w menu START owe znaki wyświetlają się poprawnie. Ktoś wie jak można to poprawić?

1heniu:
Jak dla mnie to super spolszczenie, świetna robota i WIELKIE DZIęKI sCooBy !!!

sCooBy^:

--- Cytat: KAT w 07 Maj 2009, 19:45:34 ---Witam, wgrałem sobie dzisiaj owe spolszczenie (v2.1) na świeżo zainstalowany Windows 7 RC. Wszystko jest w porządku poza tym, że w GG nie mam znaków diaktrycznych tylko krzaki. Co dziwne np w menu START owe znaki wyświetlają się poprawnie. Ktoś wie jak można to poprawić?

--- Koniec cytatu ---

Przed instalacją zazwyczaj trzeba wybrać: Ustawienia Polska, Klawiatura Polska Programisty

localh0st:
Uh, mam pytanie: w jaki sposób można przywrócić watermarka (znak wodny) na pulpit?
Nie mogę tego nigdzie znaleźć używając wyszukiwarki i Google.
Dzięki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej