Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^

<< < (51/109) > >>

Jooseph:
Dokładnie... jest taka opcja zmiany ;)

Luke:

--- Cytat: Jooseph w 04 Maja 2009, 00:02:17 ---U mnie też się poszerzył, zmieniałem na English przed instalacją nowej wersji.

--- Koniec cytatu ---
A więc prawidłowo się poszerzył, bo sCooBy^ w tym pośpiechu wrzucił przez pomyłkę zły pliczek... :P

Załączam tu poprawny plik, jak ktoś nie chce szukać. :P
Podmienić w: C:\Windows\Resources\Themes\Aero\pl-PL, zmienić kompozycję na Windows Klasyczny, wrócić do Aero i jest ok.

--- Cytat: Luke w 03 Maja 2009, 23:22:06 ---A jak najadę myszką na ikonę połączenia z internetem, to widzę: Network... Czy to nie miało być przetłumaczone?

--- Koniec cytatu ---
Wróć! To też da się zmienić... :P

Hautameki:

--- Cytat: Luke w 04 Maja 2009, 00:00:30 ---Hautameki, a u Ciebie się pasek nie poszerzył... Hmm... A zapytam. Czy zmieniłeś język na angielski przed instalacją spolszczenia? :P

--- Koniec cytatu ---

Przed instalacją spolszczenia od sCooBy'ego miałem czysty English, bez żadnych nieoficjalnych spolszczeń. Mam wersję v1.0

orzech:

--- Cytat: sCooBy^ w 03 Maja 2009, 23:11:04 --- umieszczam linka tu: http://www.mediafire.com/?mdjgenyrjmm
Ale błędy zgłaszamy narazie na PW. Jak będzie oki to się nowy wątek zrobi ;)

--- Koniec cytatu ---

Link padł:

--- Kod: ---Invalid File. This error has been forwarded to MediaFire's development team.
--- Koniec kodu ---

Hautameki:

--- Cytat: Luke w 04 Maja 2009, 00:07:20 ---
--- Cytat: Jooseph w 04 Maja 2009, 00:02:17 ---U mnie też się poszerzył, zmieniałem na English przed instalacją nowej wersji.

--- Koniec cytatu ---
A więc prawidłowo się poszerzył, bo sCooBy^ w tym pośpiechu wrzucił przez pomyłkę zły pliczek... :P

Załączam tu poprawny plik, jak ktoś nie chce szukać. :P
Podmienić w: C:\Windows\Resources\Themes\Aero\pl-PL, zmienić kompozycję na Windows Klasyczny, wrócić do Aero i jest ok.

--- Cytat: Luke w 03 Maja 2009, 23:22:06 ---A jak najadę myszką na ikonę połączenia z internetem, to widzę: Network... Czy to nie miało być przetłumaczone?

--- Koniec cytatu ---
Wróć! To też da się zmienić... :P

--- Koniec cytatu ---

Podmieniłem i nic to nie dało. Na pewno to ten plik?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej