Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^

<< < (29/109) > >>

sCooBy^:
Chodzi o to że aplikacja nadpisuje wszystkie stare pliki, no a że nie nadpisze używanych właśnie przez system to trzeba zmienić język na Angielski żeby na chwilkę system dał spokój tym plikom.

ps. W nowej wersji aplikacja będzie automatycznie uzupełniać SysWOW64\pl-PL w wersji 64 bitowej systemu. I pasowało by mi jak by mi ktoś podesłał wszystkie ścieżki do pl-PL w 32 bitowym katalogu Program Files (WMP, IE itd.)

Jooseph:
Ściezki znaczy? Bo moge się tym zająć ;P Gdybys tylko dokładniej wytłumaczył :D
Poza tym w 32 bitowych katalogach tych programów nie ma pl-PL. Może chodziło Ci od te drugie katalogi ^^

popuri11:

Sotom:

--- Cytat: sCooBy^ w 03 Maj 2009, 11:59:01 ---Chodzi o to że aplikacja nadpisuje wszystkie stare pliki, no a że nie nadpisze używanych właśnie przez system to trzeba zmienić język na Angielski żeby na chwilkę system dał spokój tym plikom.

ps. W nowej wersji aplikacja będzie automatycznie uzupełniać SysWOW64\pl-PL w wersji 64 bitowej systemu. I pasowało by mi jak by mi ktoś podesłał wszystkie ścieżki do pl-PL w 32 bitowym katalogu Program Files (WMP, IE itd.)

--- Koniec cytatu ---

Czyli wystarczy jak sie zmieni jezyk na Angielski w Panelu Sterowania wynika z tego :) Dobrze zrozumialem?

ZielonyVx:
podesłać ci te katalogi? z 32bit?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej