Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^
Luke:
popuri11, jak wywołałeś to pierwsze menu kontekstowe? Domyślam się, że po kliknięciu prawym przyciskiem myszy na plik obrazu... Tylko, że ono jest już spolszczone...
Chyba wiem, w czym rzecz. Pewnie wywołałeś to menu z jakiegoś programu 32-bitowego w Windows 64-bitowym. Jest na to skuteczna rada: skopiuj zawartość folderu C:\Windows\System32\pl-PL do C:\Windows\SysWOW64\pl-PL, ale nie podmieniaj żadnych plików. Skopiuj tylko te, których w tym folderze nie ma. Dzięki temu zyskujesz polskie WMP, WMC, IE... również w wersjach 32-bitowych. :)
popuri11:
--- Cytat: Luke w 03 Maj 2009, 10:47:37 ---popuri11, jak wywołałeś to pierwsze menu kontekstowe? Domyślam się, że po kliknięciu prawym przyciskiem myszy na plik obrazu... Tylko, że ono jest już spolszczone...
Chyba wiem, w czym rzecz. Pewnie wywołałeś to menu z jakiegoś programu 32-bitowego w Windows 64-bitowym. Jest na to skuteczna rada: skopiuj zawartość folderu C:\Windows\System32\pl-PL do C:\Windows\SysWOW64\pl-PL, ale nie podmieniaj żadnych plików. Skopiuj tylko te, których w tym folderze nie ma. Dzięki temu zyskujesz polskie WMP, WMC, IE... również w wersjach 32-bitowych. :)
--- Koniec cytatu ---
dzięki twoja rada mi pomogła chociaż parę plików się nie chciało podmienić ale działa ;D
EDIT: jeszcze to jest nie spolszczone Windows Photo Viewer otwarłem go w pliki programów (x86)
Luke:
Nieprzetłumaczone...
d.l:
sCooBy^ mała prośba, pewnie jestem jednym z niewielu ktorzy mają taki problem ale moze da rade cos zrobic ;) pare dni temu uzyłem małej aplikacji do zwiekszenia dopuszczalnej liczby połączeń tcp bo domyślnie jest 10, ale po restarcie nad napisem w prawym dolnym logu pojawia sie napis Test Mode a teraz Tryb Testu
Po zainstalowaniu twojego spolszczenia napis evaluation copy zniknął ale tamten został, dało rade by go jakos usunąć ? :)
Pozdrawiam
Jooseph:
Wszystko to i jeszcze więcej (łącznie 64 obrazki bodajże) poleciało do sCooBy^'ego w paczce WinRar. Jeśli robi z tego użytek (a zrobi zapewne) to spolszczenie sporo się uzupełni :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej