Gdzie ten wyciek? Gdzie to polskie rc?

Zaczęty przez Mundek25, 30 Kwiecień 2009, 10:52:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sotom

Ekspert
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Pytasz czy stwierdzasz?
Bo jaka jest roznica widac gołym okiem.

michau

Ekspert
IP zapisane

orzech

Aktywny użytkownik
Windows 7 Ultimate PL
Miejsce pobytu: Opole
IP zapisane
Cytat: michau w 30 Kwiecień 2009, 19:12:44
Jakieś te testy mało wiarygodne.

Bo jest to Microsoft Windows. Polecam komuś instalację jakiegoś distro Leoparda na PC i test wydajności. Będziecie zaskoczeni.
Intel Core Duo T2390 @ 1.86 GHz 1 MB L2 cache | 2GB DDR2 667 MHz | Intel GMA X3100 LCD CrystalBrite. | Windows 7 build 7600 activated.

goblinus

**
Użytkownik
IP zapisane
CytatPolecam komuś instalację jakiegoś distro Leoparda na PC i test wydajności. Będziecie zaskoczeni.
No ja instalowałem Leoparda na PC i byłem miło zaskoczony, jednak nie korzystam z niego, bo mało programów jest takich do jakich się przyzwyczaiłem na windowsie, a ich odpowiedniki... przemilczę.
A jeśli chodzi o te testy to wg. nich mała jest różnica, ale co dziwne to w praktyce wydaje się znacznie szybszy od visty.

Mundek25

**
Użytkownik
Seven User Pirated Edition
Miejsce pobytu: Stalówka
IP zapisane
pobieranie Technetu znowu dostępne ale dalej są tylko te same pakiety językowe co na screenie
PPPP

stranded

Aktywny użytkownik
  1. ICQ - 179231289
  2. stranded@windowslive.com
Miejsce pobytu: Malbork
IP zapisane
7100 PL już istnieje (dobreprogramy.pl <- raczej nie mają tłumaczenia scoobiego ;) )

Bardzo mnie ciekawi skąd oni mają w tym RC tą polską tapetę? (do pobrania w dziale Użytkowanie na forum)

Ja w RC 7100 z torrenta nie mam polskich tapet w ogóle. Może istnieje jakieś iso PL only?
@ Windows 7 x64 - MSDN AA Professional
CPU: Intel Core 2 Duo E8400, 3GHz, 1333FSB, 6MB Cache, LGA775, 45nm, BOX
MOBO: LGA775 ASUS P5Q SE
RAM: Patriot EXTREME PERFORMANCE 2x2048MB 800MHz
GPU: ZOTAC GF 9800GT
HDD: Seagate ST3250410AS 250GB sATA II 16MB

ufofaflik

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Pewnie, że istnieje. Był podany przecież link na dobreprogramy.pl do newsa. A owe screeny także pochodzą z tego serwisu. Czekam na upa, ale wydaje mi się, że w kraju gdzie jest jeden z największych odsetek piratów nikt z "uczciwych" beta testowców nie udostępni wersji do pobrania.

Mundek25

**
Użytkownik
Seven User Pirated Edition
Miejsce pobytu: Stalówka
IP zapisane
ufo nigdy nic pirackiego nie instalowałeś, grałeś, oglądałeś, słuchałeś?

a polskie iso pewnie będzie lada chwila
PPPP

materac48

**
Użytkownik
IP zapisane
Cytat: materac48 w 30 Kwiecień 2009, 18:29:14
Będzie można zainstalować te spolszczenie od M$ na wersję 7100 od vasila którądawał na RS WSZ ?

Ponawiam swoją odpowiedz koledzy : )
Asus P6T Palm | Core i7 920 | 3x1GB Corsair GT | GeForce GTX285 | Samsung SpinPoint F1 320GB | Corsair 750W | Antec 900

Mefi

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Więc tak :)

Windows 7 RC /build 7100/ x86 Ultimate English+Russian+Polish+Ukrainian (by vasill)
http://www.mininova.org/tor/2531804

nie wiem czy to kit czy nie bo jeszcze tego nie mam :( i nie wiem kiedy bym miał ;p

---

Jestem ciekaw czemu na screenie nie ma na dole ( prawa strona tekstu ) tego co zawsze

crayzoleq

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: Dzikolandia
IP zapisane

Dawidson

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
widze to tam od około 14  i zastanawiam się nad ściągnięciem

ufofaflik

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
@Mundek25: Raczej oryginalnego ;> Ale jakby nie patrzec PL RC jest udostępnione nie wszystkim betowcom a grupce polaków. Nie mam zielonego pojęcia jak oni tam wybierają testerów. Chybił trafił czy minimum magister tornister rehabilitowany profesor.

@Mefi: Added: 3 days ago

Czyli rusko spolszczona wersja win 7. Nie jest to oficjalny release microsoftu.

Wojtek

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Cytat: TrAnc w 30 Kwiecień 2009, 16:24:25
Boze ... przeciez napisane czarno na bialym ze dzisiaj dopiero się rozpoczęły prace wiec o czym my tu rozmawiamy??

Kolego, piszesz bzdury.
"Polska wersja pojawiła się krótko po angielskiej w witrynie Microsoft Connect dla testerów zaproszonych do polskiego programu mini-beta" ( http://windows7.pl/aktualnosci/windows-7-rc-u-testerow.html ).
Pozdrawiam,
Wojtek

Niedostêpny przez najbli¿sze tygodnie/miesi±ce. Nie bêdê odpisywa³ w subskrybowanych w±tkach, nie bêdê odpisywa³ na wiadomo¶ci prywatne.

TrAnc

Aktywny użytkownik
IP zapisane
tak tylko ze ja sie odnioslem do tego artykulu w ktorym pisalo o 30 kwietnia i pisalo ze ROZPOCZNĄ sie prace na spolszczaniem ;)