Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 FAQ v1.5
silvereu:
FAQ w tej chwili wygląda idealnie. Mam jeszcze tylko jedną niedogodność. Tag jest podwójnie zamknięty (patrz: na samym dole pierwszego post-u).
maciej77:
"Jakiej wersji Windows 7 używać, skąd mogę ją pobrać?"
Dlaczego rapid ma osobną sekcję skoro linków brak ?
Torenty pasuje tak samo wyszczególnić i dodać wersję x64 bo ją gdzieś wywiało podczas przeróbek
Tom:
1.:
--- Cytuj ---Jeśli system nie pozawala czegoś podmienić, to pomijamy (Skip)
--- Koniec cytatu ---
2.: [/list] na końcu.
3.:
--- Cytuj ---Niestety, w chwili obecnej Polska wersja systemu Windows 7(...)
--- Koniec cytatu ---
"polska" (przymiotnik) piszemy małą literą.
szpachla:
Fakt, zmienia sie na szybkości :)
Linki z rapida zostały usunięte ponieważ rażą w oczy. W końcu to nie forum warezowe (jak już ktoś wcześniej zauważył)
Na razie sam nie wiem co z tym zrobić więc zostaje tak jak jest.
Luke, twój opis dodany.
Luke:
Właściwie cały mój opis można już usunąć, bo wszystko jest wyjaśnione tutaj:
--- Cytuj ---Aby "spolszczyć" Windows 7 w wersji 64 bitowej potrzebny nam będzie ten plik: Click
Po pobraniu należy wejść w "Control Panel -> Language and Region ->Install Display Language" i wskazać wcześniej ściągnięty plik.
Aby cieszyć się systemem Windows 7 32 bit w ojczystym języku, należy pobrać ten plik: Click
Niezbędne instrukcje znajdują się wewnątrz.
--- Koniec cytatu ---
Obydwa spolszczenia jakościowo są chyba takie same i w obydwu przypadkach otrzymujemy spolszczony ekran uruchamiania i menu wyboru systemu. Więc moje opisy są już zbędne. :P
A, jednak jest błąd. Poprawne dojście do zmiany języka systemu wygląda tak:
Control Panel -> Change display language. W zakładce Keyboards and Languages klikamy Install/uninstall languages... Następnie wybieramy: Install display languages -> Browse computer or network. Wskazujemy wcześniej ściągnięty plik i instalujemy wybrany język. Po zakończeniu instalacji, w nowym oknie zaznaczamy opcję Apply display language to welcome and system accounts, aby ekran uruchamiania i logowania też był po polsku, po czym klikamy Change display language. System będzie wymagał ponownego uruchomienia, więc się na to zgadzamy.
To tak bardziej szczegółowo. :P
To koniec z instrukcjami. sCooBy^ zrobił takie spolszczenie, że hej. Spolszcza się jednym kliknięciem. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej